öntőszacsa Creative Commons License 2009.04.28 0 0 7517

Jó szerencsét!

 

Te meg azt értsd meg, hogy a magadfajta reformer gondolatai közvetve támogatják a nem oly régen megesett "Hello Kitty!" szakestélyt.

Nem lehet mindent arra fogni, hogy szabadon reformálható! Igenis vannak alapvető szabályok, amelyekhez ragaszkodni kell. Ilyen például a határidők betartásának igénye, ilyen a selmeci gondolatokhoz méltatlan dolgok elutasítása.

Az általad említett személyek nem alapjaiból forgatták ki az ügyünket, hanem hozzátettek, például a magyar műszaki nyelvet, romantikus novellákat stb.

De a szakestélyen részegen visítozó nagyestélyis libák igenis ártanak a selmeci ügynek, csakúgy, mint az a könyvtárat ismerő ember, aki álszerénysége miatt kvázi eltitkolja a rendelkezésére álló információkat (legyen az egyenruha, vagy bármi más). Ugyanígy árt az ügynek az a bizonyos Deklaráció, hiszen olyan iskola (DF), aki valóban szellemi örököse az Akadémiának kimaradt belőle, olyan akinek semmi köze az ügyhöz (kassai egyetem) meg aláírta. Tudom, nagy dolgok ezek és nem is biztos, hoyg minden része ránk tartozik, de mégis szöget kell, hogy üssön a fejünkben. A rektor példaként említette, hogy a 60-70-es években a németajkú diákok eljártak hozzájuk újra tanulni a bányász szokásokat, mert megőriztük. Ma mit látnának? Egymásnak nem köszönő részeg diákokat, rózsaszínkupás Helló Kitty! szakestélyt, mindenmindegy firmácskákat? Esetleg látnának olyat is, amit Csavargó akart megcsinálniu, ha hagyjuk neki, jelesül a vetélkedő egyik feladata megoldása gyanánt simán porba tette volna a waldenjét, mondván önfeláldozó. Szerintem meg az egyenruháját nem tisztelő. Ugye micsoda különbség a megítélésben. Te melyikkel értesz egyet?

 

Szacsa

Előzmény: karrier (7514)