Sirak Creative Commons License 2009.04.27 0 0 18543
Sziasztok!

Két kérdés miatt hánykolódom álmatlanul mostanában, amiben jól jönne egy-két okos tanács.
Minap defektet kaptam, amit csak esztétikailag, a gumi futófelületének közepéből rám mosolygó csavarfejből észleltem. A harmadik szervizben vállalták, mert senki nem garantálta a javítást (mondták új gumi), de végül a maxxpoweri főnök rutinszerűen utasította szerelőjét a munkára. Volt aki azt mondta "nem gáz, hisz nem cserél mindenki defekt után gumit", és hallottam olyat is, hogy "inkább nem eszem abban a hónapban, de új gumi kell". Ez az első dilemmám.

A másik, pedig szerelés közben, először csak az időt akartam elütni, de végül, ha gumit nem is, de vettem egy bőrkabátot. A gondom az, mint ismeretes gyárilag a gerincprotektorok elég gyenguszok, így dukál valami megoldás. Viszont így ránézésre, nem biztos, hogy a teknőc alámegy, és egy normálisabb betéthez is meg kell operálnom a bélést. Találkozott már valaki ilyen problémával? Vagy ne tököljel, erőltessem be alá a teknőcöt, aztán majd betörik a kabát. (apropó, kinek milyen típus vált be?)

Köszönöm

M