real_geri Creative Commons License 2009.04.27 0 0 5053
ez sajnálatos.
Én is úgy vélem, a szeles és esős időt fogom megérezni, tegnap reggel óta bizsereg a lábujjam, ami korábban nem nagyon volt, és kicsit jobban fáj, erre ma reggelre megjött a szél, borulás, és holnapra esőt mondanak.

engem is lever sokszor ez, és nincs kedvem semmihez, de ilyenkor arra gondolok (lehet, már írtam) hogy ha 3-4 hét után nem kellene, hogy legyenek fájdalmaink, akkor nem 6hét lenne a táppénz utána alapból, vagy hosszabb, hanem fele. szóval tegyük fel, hogy ez normális 6 hétig legalább.

mondjuk fura ez a mostansági fájdalom kérdés. mostanában ilyen "vándor fájdalmaim" vannak. 10percenként, negyedóránként máshol fáj.
műtét előtt a derekam fájt, de csak ott, egy helyben
műtét után csak a derekam nem fáj :) ellenben hol a fenék-combtő izom fáj, hol a derekam mellett szúr belé, hol a lábszáram, hol a combom oldala, így vándorol ide oda. ebből nekem az jön le, hogy ez idegi probléma lehet

-----

az ajtón nyújtózás jó ötlet, csak nem ott, ahol gipszkarton falak vannak, laminált ajtókkal. vagy a tokot venném ki a falból, vagy az egész falat :)
a bejárati ajtó ok, az egy spéci ajtó, de hülyén néznék ki a lépcsőházban reggel gatyában :D
így marad az időnkénti gravitációs ágyon lógicsálás, csak ahhoz kell segítség, egyedül nem bírok rámászni és lejönni sem.
Előzmény: GAtesz (5052)