s_titánia Creative Commons License 2009.04.27 0 0 8625

Jtoti, teljesen egyetértek Veled a véleményedben. Hiszen nem vitás, mekkora szerepe volt Erzsébetnek a kiegyezésben, hiszen még a közte és FJ között akkor megszületett levelezések is fentmaradtak, ami bizonyítja, hogy mennyire próbált hatni a férjére, mennyit érvelt, emlegette Deák és Andrássy álláspontját, stb. Azt is tudjuk, hogy a kiegyezés után teljesen visszavonult a politikától (de csak utána), erről is fentmaradt kellő mennyiségű dokumentum.

 

Lovefool, tényleg ne vedd bántásnak, mi csak a véleményünket mondjuk el - ahogy azt kérted is -, csakis segítő szándékkal.

Szerencsére nagyon sok weboldal van már Sisiről, de sajnos a legtöbb kimerül abban, hogy kimásolják a wikipedia szövegét (ami hozzáteszem több helyen is hibás), és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy a formázást eltávolítsák belőle, pl. a képaláírások is ott vannak a szövegben, de kép nélkül értelmetlennek tűnnek. Ehhez képest nagyon becsülnivaló, hogy Te nem kimásolod a szöveget valahonnan, hanem magad írod, látszik, hogy munka van mögötte.

 

De mivel olyan sok a bóvli és igénytelen oldal Sisiről, épp ezért fontos szerintem, hogy minden információt pontosan adjunk meg, mert sok olyan ember is olvassa, aki csak a wikipediás másolt oldalakat ismerte előtte, vagy még azokat sem, és azt fogja valóságnak hinni, amit olvas.

 

És még egy észrevételt tennék, a Grassalkovich kastélyt w-vel írtad, ezt is majd javítani kellene.

 

 

Előzmény: Jtoti (8620)