Jtoti Creative Commons License 2009.04.27 0 0 8620
Sziasztok!
Nagy örömmel olvastalak Benneteket, mivel elfoglaltságom miatt hozzászólni nem tudtam semmihez, majd egyben megteszem, feltéve ha letisztulnak a találkozók részletei, mármint az időpontra vonatkozóakra gondolok.

Nekem maya nem nyílt meg az oldal amit ajánlottál, de ez nem újdonság mert az előbbiek sem, de majd bírással megpróbálom újra.

Lovefool, elolvastam FJ-ről írtakat, az írát akár túl jónak is mondanám, kellően egyéni és ironikus a fogalmazásod, egy dolgot hiányolok csak benne egy Erzsébet királyné rajongó fórumos és honlappal rendelkező lánytól a nagyobb "elfogultságot", mert azzal csak egy más irányultságú történész rukkolna elő hogy idézlek...
"némelyek úgy vélik Erzsébetnek szerepe volt a kiegyezés létrejöttében. Lehetséges.
Azonban sokkal inkább csak a nép őrizte meg őt a magyarok védangyalának, komoly politikai érdeme nem volt a kiegyezésben!
Ez annál is inkább ellentmondás még a részedről is, hogy később azt írod hogy FJ a rajongási szerette az ő gyönyörű császárnéját.
Hát az biztos teljesen szubjektív vélemény részemről, hogy ennél kevesebb dolgok is befolyásolták már a dolgok menetét a történelemben. Ebben az esetben azonban azt hiszem elegendő bizonyíték áll a rendelkezésre ennek alátámasztására és arra is amikor már tényleg nem szolt bele a politikába.

Már meg ne haragudj, de hát Te kérted az észrevételezésünket! Én megtettem.
Előzmény: Lovefool (8601)