s_titánia Creative Commons License 2009.04.24 0 0 8488

Sziasztok!

 

Én azt hiszem maximálisan liberálisan állok hozzá ehhez a város-vidék dologhoz, valahogy úgy vagyok vele, mint a kutya-macska tartással. Soha nem voltam csak kutyás vagy macskás, az a jó, ha mindkettő van, kiegészítik egymást. Nagyon jók külön-külön is, de együtt az igazi. Sokan ezt nem hiszik el, hiszen az emberek 99,9%-a vagy az egyik, vagy a másik állatot részíti előnyben, és alig hiszik el, hogy van olyan, aki nem tud rangsorolni köztük.

 

Én valahogy így vagyok a város-vidék témában is, ezért is tartom nagyon szerencsésnek, hogy Budakeszin élek. Pont kényelmes távolságban van a fővárostól ahhoz, hogy ne okozzon gondot bármikor bemenni, hiszen 20-30 perc alatt a Moszkva téren vagyok. Szeretek bemenni a városba, vannak kedvenc helyeim, és sok olyan üzlet, szolgáltatás, stb. van ott, ami itthon nincs. De ez fordítva is így van, itthon van sok kis üzlet, ahol olyan kincsekre lehet bukkanni, amit Bp-en még sehol nem láttam. Így a kettő kiegészíti egymást.

 

És amikor felmegyek a Vadasparkba az erdőbe, és körülvesz a jó levegő, a csend, a madárcsicsergés, a fenyőfák illata, az nekem ezerszer többet ér bármilyen 5csillagos földkörüli nyaralásnál és tengerparti pálmafáknál.

 

Szóval ahogy Édesmama is fogalmazott, nem cserélném el semmiért :)) Nem tudnék máshol élni, de ettől függetlenül szükségem van a maga szépségeivel a nagyvárosra is.

 

És ez szerintem tök jó, hogy mind szeretünk ott élni, ahol élünk! :)

 

Akkor már a képeket tőlem sem ússzátok meg, egy kicsit én is hazabeszélek velük :) Ezek egészen újak, az elmúlt hét során fotóztam őket: