FAQtyA Creative Commons License 2009.04.24 0 0 4770
Nekem a 90/55-ös LEO van, lufival az alján. Gyárilag van rajta egy nyomáskapcsoló a ki-be kapcsolgatásra (olyan mint az Italtecnica PM5, csak a LEO fajta). Ha így veszed Te is, már felesleges BRIO-t venned, mert az egyik funkcióját ez megoldja. Veszel hozzá egy LP3-at a felszereléséhez szükséges fittingekkel, és már meg is oldottad ugyan azt, sokkal olcsóbban. Nekem így van beszerelve az öntöző rendszerbe. Még megfejelheted egy relés védelemmel túlmelegedés ellen, de az még nekem sincs. Kb. 1,5 órát jár folyamatosan, de semmi gond. Mindkét kapcsoló szabályozható, így tudsz vele játszani:)))

LP3:

http://www.szivattyubolt.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=226&category_id=&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1

Bekötés:

Bekötés

Nekem ásott kútból szív, így nem nagyon tudom mire lesz elég a 4 m3. Szerintem igen hamar lerendezi, hosszú távon nem úszod meg a kutat sajnos, de szerintem megéri. Nálunk van két kölök. Ha belekezdenek egy dagonyás homokvárépítésbe, vendég gyerekekkel... Medence töltés, kocsi mosás, stb. Persze tudom píz...
Előzmény: AiRLAC (4769)