Törölt nick Creative Commons License 2009.04.21 0 0 104

Tamás,

Képmutatás, képmutatás, és harmadszor is képmutatás egy kis kettős mércével fűszerezve. Sajnálom.

"nyíltan kimondja, hogy márpedig Izrael államot el kell törölni a Föld színéről, és ez Irán."

Az uszodába vizelés tipikus esete: minden arab állam- kivétel nélkül , hidd el- ha nem is nyíltan, de otthon kimondja, hogy Izrael létrehozása egy arab lakta ország területén igazságtalan volt. Én már sok topikot végiglátogattam e témában, és hidd el, nagyon tanulságos volt ez a "kirándulás"az ismétlődő érvek megismerése olyan nickektől, akikkel minden más tekintetben tökéletesen azonosulni szoktam (Izrael mindig is a zsidóké volt, Izrael az egyetlen demokratikus állam a régióban, az arabok maguk akadályozták meg Palesztina létrehozását, mert egymással is állandóan harcban állnak, mert lusták és hazugok... stb. stb. -ki ki vérmérséklete és intellektuális adottságai szerint)

Ezek az érvek ugyanúgy elfedik aztr a tényt, hogy itt egy népet büszkeségében sértettek meg, ahogyan minket is nagyon nehéz meggyőzni arról, hogy Trianon igazságos volt.

 

"hanem ami még nagyobb bűne, hogy a Hamasz és hasonló csoportok támogatásával lényegében lehetetlenné teszi a palesztin állam létrehozását is"

 

Képmutató, vacak, álságos kis "divine and rule". Izrael nem akarja létrehozni az önálló Palesztin államot- és erre jó oka van. A többi duma. (Immáron a Golan bekebelezése óta)

 

"Én aztán nem fogom védeni az ENSZ-t, "

Persze, hogy nem fogod védelmezni, persze, hogy gittegyletnek tartod (amikor az izraeli érdek épp úgy kívánja) , hiszen nem egyszer és nem kétszer ignorálta tökéletes póker arccal Izrael a BT elitélő határozatait. (Igaz, létrejöttét mindig egy olyan ENSZ határozat szent és sérthetetlenségével magyarázza, amelyet pont olyan tagállamok szavaztak meg akik közül egyetlen érintett sem volt).

 

"Ki beszélt népekről? Én egy állam egy darab konkrét idióta politikai vezetéséről beszélek, nem népekről."

Amikor Gyurcsányt diszkreditálta némely nemzetközi sajtótermék, akkor minket magyarokat értékeltek(le).

Amikor Mahmoud Ahmadinejad-t idiótázod le, akkor óhatatlanul egy népet  sértegetsz

 

"Ja. Meg lettek hallgatva a baromságai "

Nem, nem lettek meghallgatva.Mert amint elkezdett beszélni kivonult pl. az USA. Ez nem fair, és nagyon nagy csalódás. Obama nem ezt igérte.

 

"Senki nem nyírt ki senkit, viszont pont csak Irán mondogatja, hogy valakit ki kéne nyírni... Ez még egyszerűbb."

Hogyan tudsz ilyet leírni egyáltalán? Az USA több tízezer embert nyírt ki Irakban (legutóbb éppen egy magyart lőttek fejbe) mielőtt leültek volna velük tárgyalni.

Előzmény: Tamás (95)