ocu
2009.04.18
|
|
0 0
3531
|
Hali! Mi ez a nagy elkeseredés? Otthon ücsöröghetsz egy rakat gyönyörű és édes kölyökkel, na meg a papával mamával. Nincs panasz, csak dicsekvés. Annyira szépek azok a kölykök, hogy naponta többször feljövök ide is, oda is, csak hogy láthassam őket. Fogod Te még visszasírni ezeket a szép napokat! Különben is minden nő fogyókúrázik (még ha csontsovány is hihi), Te pedig észrevétlenül ledobod a kilókat. Tök irigylésre méltó az életed. Nekem pedig csak a neheze jut. Itt vagyok egy igazi ördöggel, aki mindent széthord, szétrág. Idegileg kikészíti a nagyokat és hajkurássza a macskákat (kap is nagy pofonokat rendesen). Sandynek, akit már barátjának mondhat pl. este megtrimmelte a szakállát. 17-én kiállítás és nem igazán így képzeltem el a csaj frizuráját. Tilknek elég egyedi elképzelései vannak a kiállítási szőrzetől. Ja, meg du. el akarta vinni sétálni a Sandy farkát, csak a teste nem akart menni. Különben kedden leszünk 14 hetesek és ma mértük. 53 cm a marja, +-1 cm. Amikor szembe jön velem, úgy néz ki mint egy sumo birkózó. A fülei akkorák, mint a nagyoknak. Remélem idővel hozzánő a feje is. Képeket majd talán holnap.
Ha gondolod gyere ki 17-én a CACIB-ra, Tilk is ott lesz. :-)))) |
Előzmény: elli- (3530)
|
|