zöldtengerszem Creative Commons License 2009.04.17 0 0 359
Szerbusztok !

Látom csné Marika már megelőzött Magdiról a hírekkel :-) ... Hát nem csoda , ma háromszor ültem ide a gép elé , hogy írok nektek , de egész nap ma mindenki engem keresett telefonon , így csak most értem ide . De ma már tényleg sokkal jobban vagyok . Délelőtt lefogyott a kártyámon is a pénz , mert hívtam azt a barátnőmet , aki thrombózissal fekszik kórházban ( teljes ágynyugalomban kell feküdnie , de ő meg képzeljétek olvasni nem tud , zenét hallgatni sem , de gobelinezik ülve az ágyban már hívtam őt is közénk , lehet , hogy egyszer jönni fog , csak most szépen gyógyuljon meg) , utána akartam hívni Magdit is , de már nem tudtam :-( . Amikor a párom megjött az ő telefonjáról viszont tudtam beszélni vele ! Mindnyájatokat puszil , nagyon hiányzunk neki , de már horgolt két lepkét , meg egy kiskosarat . Nem szed nyugtatót , ennek ellenére nem volt ideges , türelmes , és szépen kivárja a kezelést végig ( csak internetje lenne ! :-DDD ) , szombaton megy hozzá valaki látogatni , én a vasárnapot nem tudtam megígérni -mondjuk nem is kérte- , azt mondta annak is nagyon örül , hogy érdeklődünk utána , de hétfőn biztosan leszek olyan erős már , hogy bemegyek hozzá ! Nagyon örült Marika hívásának , és az enyémnek is . Tényleg nagyon kedves hangja van. .. :-). Sajnálom , hogy nincs ott vonalas telefon , mert az a nettel együtt előfizetésre , de gyakorlatilag ingyen van nekem , de hát majd eljön annak is az ideje , amikor kibeszélgethetjük magunkat személyesen ... Na most ennyit írok magamról , és elolvasgatom a leveleiteket , mert látom ég a tűz , és igazán nagy örömmel tölt el , hogy olyan sokat írtok , hogy van is mit olvasgatnom , főleg most , hogy kevesebb időt tudtam a gép előtt lenni együtt veletek ... Nézzétek milyen kalapot találtam , de leírásom sajnos nincs hozzá :-( ...