xantia99 Creative Commons License 2009.04.16 0 0 692
Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek,és legalább egy turbinára valót sikerült összegyüjteni a locsolkodáskor!

Sajnálom a turbódat kikik! Valószinű,hogy a javitás az sokba fog kerülni.Arra a turbóra kb.30-ért lehet felujitó készletet venni,ami a két perselyt,és a gyürüket tartalmazza.Ha a tengely is sérült,ami ilyen leállásnál valószinü,akkor azt is venned kellene,ami 50-60 ezer kb.Ha a csapágy ilyen mértékben károsodik,akkor a süritőkerék bele szokott érni a házba,amitől az szintén cserés...Hacsak nincsen 100-120 ezer pénzed egy felújitásra,akkor azt javaslom,szerezz egy másik turbót,ezt pedig tedd el emlékbe.Ilyen emlékek nekem is vannak...

A klingerit ide nem jó! 10 perc alatt kiég.Menj be egy csapágyboltba,és kérj hőálló,szénnel dusitott tömitést.Nekem is ez van,ez birja.Ha megtalálom, akkor lefotózom.

Xplod,sajnálom hogy nem birtalak megkeresni tali ügyben,de sajna ez a dolog nemegészen úgy zajlott le ahogy én elképzeltem...No,majd egyszer!
Láttam a képeket,azé nemkicsit irigyellek! És az én gocart-om müszerfala is ilyen lesz!