mizchris Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2382

Jó, hát Kal Penn-nek megbocsátom, hogy ki akart lépni a soribólegy ilyen munka miatt, de egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni a sorozatból való eltávolításával. Olyan szarul érzem magam...komolyan, én kedveltem ezt a fickót.

Más. Húsvéti böjtidőben nem néztem sorozatokat, ez volt a fogadalmam, ezért a húsvét vasárnap már nagyon várós volt, érthető módon. Persze, a pótlásokat a House-al kezdtem. :))

15-20-ig nyomtam le a részeket tegnap este-ma reggel és hát így egészben nagyobbat üt, mint külön-külön, az az igazság :D Ha nem a Kutner öngyilkos lett résszel kell befejeznem, lehet, hogy nem is lennék most depressziós és el tudnám mondani a benyomásaimat. Így mondjuk nehéz lesz. Komolyan, csajok, gyászolok, esküszöm.

Na, az Unfaithful Jimmi Simpsonnal extra cool volt, láttam, ahogy House élvezi a pappal a párbeszédet, szabályosan terápiás szinten járt be a szobába :D Tudtam, hogy nem lesz pedofil, valahogy éreztem, hogy az egy nagy lefutott klisé lenne, viszont remek, hogy ilyen okossá, filozofikus karakterré tették, hogy House kicsit mozoghasson vele.

A 16-os legnagyobb pontja értelemszerűen a borotválkozás volt :))) Iszonyú helyes Hugh ilyen fessen is, a borostás House persze meggyőzőbb.

A 17-esben az igazmondó juhász története kifejezetten tetszett, különösen, mikor Cuddy-nak lenyomta azt a bevállalós szöveget :) érdekes volt.

18-as számomra annyira nem volt izgalmas, ez a macskás dolog meg a babonaság nem igazán érdekel. Kb annyira hiszek benne mint House, és idegesít is kicsit, szóval együtt tudtam vele érezni. Az meg egyértelmű, hogy a macska meleg helyre fekszik le, ha csak teheti. Szép cica volt egyébként.

19-ben örültem Mos Def-nek, érdekes szituációs volt ez, hogy a szemén keresztül is láttuk az eseményeket. A "Save the cheerleader, save your world" beszólása House-nak Taub felé nagy volt :)) Heroes cult is alive.

20-as meg ....hát ez van. Meat Loaf nem izgatott különösen, végig abban sanyarogtam, hogy miért??? miért???? szar ügy.

Taub mostmár kezd idegesíteni. A nyavalygásával, a hiszékenységével, a pofátlanságával. Nem élveztem, mikor House ott nyaggatta, mert elég szemét húzásai vannak azért Greg barátunknak, de még az sem hozott ki belőle túl sokat. Még Foreteen is izgisebb, esküszöm. És akkor már reménykedtem, hogy na ő lesz, aki új melót kap, elhúz, bájbáj. Erre...

ÁÁÁÁ, faxom, olyan mérges vagyok, fel tudnám rúgni az MRI-t is.

Várom a holnapot, lássuk a medvét.