vicuscicus Creative Commons License 2009.04.12 0 0 22

Sziasztok!

 

3 hónap után meggyógyultam a kiütésektől, azért írok, hátha másnak is tudok segíteni.

3 hónappal ezelőtt arra ébredtem, hogy a combom teli van csalánkiütésekkel. Ezután orvosról-orvosra jártam, hogy kiderítsék, hogy mi okozhatja, és egy halom gyógyszert szedtem be, hogy hátha valami hat rá. De nem hatott, sőt a kiütések egyre intenzívebbek lettek, és egyre nagyobb felületen jelentkeztek, sokszor vörösen izzottak a végtagjaim. Az aurius átmenetileg csökkentette a tüneteket, de amint elmúlt a hatása, újból kiütött.

Nagyon el votam keseredve.

 

Míg valaki a figyelmembe ajánlotta a glaubersóval történő májtisztító kúrát. A neten sokat lehet olvasni róla. Tulajdonképpen ez a legjobb, amit a szervezeted érdekében tehetsz - írják. Megtisztítja a szervezetedet a felhalmozódott méreganyagoktól, és a borsónyi nagyságú epekövektől.  Kicsit drasztikus a módszer, de hatásos.

 

Azóta semmilyen gyógyszert nem szedek. Naponta pár darab kiütés elő szokott jönni, de egy fél óra után magától elmúlik. (korábban tetőtöl -talpig kiütéses voltam és nem múlt el magától)  Abban reménykedek, hogy a 2. májtisztító kúra után ezek sem fognak előjönni.

 

Remélem másoknak is tudtam ezzel segíteni, mert az orosok egy fél szóval sem említették, hogy ez is okozhatja a kiütéseket.