Switcher Creative Commons License 2009.04.12 0 0 473
.....és még a forgalom utáni "jutalom-kérdéshez". Szerintetek, hogy van az, hogy egy bolt csinál 10 milliós havi forgalmat amiből a zöldség forg. 3 millió, a másik csinál 30 milliót, amiből a zöldség 10 és ez az utóbbi ezért, nem kap semmit?????????!
Pedig én úgy gondolom, hogy azt a zöldség mennyiséget ugyanúgy ki kellett rakni, ugyanúgy fel kellett emelni és le kellett venni azokat a rekeszeket. SŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik ami szerintem elgondolkodtató, hogy most, hogy gazdasági válság van a pennybe jönnek inkább az emberek vásárolni, mert mégis csak mi vagyunk a legolcsóbbak, ezt engedhetik meg maguknak. Én az elmúlt hetekben rengeteg olyan idegen emberrel találkoztam, akik eddig nem pennybe vásároltak. Ezért szerintem igazán növelhetnék a létszámot műszakonként! Ha van ember akkor naprakészen tudnánk tölteni a boltot és abből lesz a forgalom, nem abból, ha 2 ember van egy műszakban az áru meg a hét végéig halmozódik a raktárban. Mert ugye a friss az első, de mi van a többivel? Ha kint van a polcon van forgalom is, de ehhez ember kell!!!!!!!!!!!! Minden műszakba annyi ember kell, hogy legyenek kasszások és legyen aki tölti a polcokat (min. 4 ember). Szerintem a +2 ember nem kerül annyiba a pennynek, hogy azt ne hozná vissza neki a forgalom növekedés!!!
Vagy rosszul gondolom???