stromba Creative Commons License 2009.04.12 0 0 9066

Kedves wawabagus!

 

"Hogyan tudnám megoldani, hogy a macroban úgy tudjak bizonyos név alatt menteni, hogy a névben lenne egy változó egészen konkrétan az aktuális dátum-1nap."

 

Te olvasod, használod azokat a hozzászólásokat, amiket a saját kérdéseidre írnak válaszként mások?

 

Tavaly decemberben volt egy kérdésed, amiben egy másik problémával kapcsolatban írtad hogy:

 

"es hogy meg bonyolitsak egy kicsit az lenne a tuti, ha a fajl nevehez hozza biggyesztodne az aktualis datum...pl igy...EUROPA_20081222,

vagy hogy meg megspekeljem egy kicsit nem az aktualis datumra lenne szukseg, hanem az egyel korabbi napra...tehat, aktualis datum minusz egy nap..."

 

Én azt hiszem hogy erre - meg amúgy egy sokkal komplexebb problémára - egy egész jó kis kódot írtam, úgy is tűnt akkor, hogy elolvastad a választ és használni is fogod a kódot. Aztán jött a karácsony ....

 

http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=85839991&t=9009340

 

Az, hogy egy negyedévvel később tök ugyanazt megkérdezed, ugyanazon a fórumon, nem azt mutatja hogy használnád a kódot.

Én nem programozó vagyok hanem csak egy olyan közgazdász aki elég jól ismeri az excelt és a VBA-t és rengeteget használja a munkában. A tiédhez hasonló problémákkal is számtalanszor találkoztam és találkozni is fogok. 

Nekem leginkább az a cél amikor egy ilyen kérdésre válaszolok, hogy ne felejtsem el amit tudok, illetve hogy akár én is tanuljak valamit amit később a munkámban felhasználhatok.

Ergo -  nekem alapból tök mindegy hogy a végén használod-e vagy sem azt amit válaszként írtam.

Viszont valljuk meg, szarul jön ki.

 

 

Előzmény: wawabagus (9060)