GalloG Creative Commons License 2009.04.11 0 0 333
Hali!

Most vettem csak észre, hogy C5 topik is van!

Azért örömteli, mert előbb-utóbb frisebb kocsi kell a mostaniaknál, és az egyik lehetőség a C5 lenne. Persze egy XM és egy BX mellett a többi lehetőség is Citroën lesz (van ami még nem aktuális az ára miatt)...

Hirtelen találtam is egy 2002-es C5-1 kombit, 2.2 HDI, automata. A kérdésem az lenne, van-e közületek valakinek ilyen kivitel, és mik a tapasztalatai.

Az eddigi Citróinkat szeretjük annak ellenére, hogy az árukat többször rájuk kellett már költeni, viszont a C5-ből a legöregebb is annyiba kerül egyenlőre, amennyit nem szeretnék később rákölteni. :-) Szóval az XM kombinál kisebb, nem dízel vagy nem automata nem jöhet szóba. És nagy bajai ne legyenek.

A Népítéleten persze a szokásos Citró (azaz össz-francia) megosztás van a C5-nél is. Van aki áradozik és 5 csillag, van aki 1-2 elektromos apróság miatt 1 csillag és soha többet. Namost én eddig újjáépítettem minden kocsimat (muszáj volt :-), így a hibák nem rettentenek el, de szeretnék végre egy kocsit amit komplett nagygenerál nélkül tudok használatba venni mikor hozzám kerül.

Szóval akinek tapasztalata, véleménye van (+ vagy - mindegy), lészi ossza meg velem!