Lúdtalp Creative Commons License 2009.04.10 0 0 1162

Kérdéseim a következők:

1. Piliscsabán a felüljárón kell átmenni a vasúti síneken, vagy az állomás túlsó felén sréhen jobbra a síneken keresztül? Mindkét helyen van jelzés, és a térkép - ha jól emlékszem - a síneken keresztül jelöli.

 

Felüljárón.


2. Klastrompuszta előtt kb. 1-2 km-re sem kell megérintenünk minden jelzést? Ott is benőtte a régi utat gaz. (Tőle balra 10-20 m-re van az új út.) A jelzés a gazzal benőtt út mindkét oldalán van.

 

A gazzal benőtt árok (régi út) bal oldalán, azaz nem kell minden jelzést megérinteni.


3.) Közvetlen Klastrompuszta előtt, ahol a sárga sáv / piros négyzet csatlakozik hozzánk, nem egyértelmű a jelzés.
Adja magát, hogy balra le Klastromra, de jobbra párhuzamosan vele 20 m-re is lehet menni? Ez értelmetlen, de még elfogadható?

 

Mi balra le Klastromra, ahogy "adja magát" és fel is van festve, toltuk a kereket (innen már látszani fog a frissítőállomás.) Hogy felette a susnyásban járható-e nem tudom, de a festés a bitumenen friss, és itt is mértünk. Erről van fotóm, majd berakom.


Amelyik fát körrel jelölted meg, amellett jobbra van egy útjelző faoszlop. Azon van egy zöld kereszt tábla, (elvileg ott kezdődik a zöld kereszt?) az aljában pedig leesve egy táblán ?Dobogokő? felirat?

 

Az végleges itiner egyértelmű: Klastromig kék sáv, Klastromtól sárga sáv, erre figyelj!

A zöld kereszt csak csapódik itt, miénk csak a Pilisnyereg után lesz. Hogy addig merre kujtorog ne zavarjon.

A táblát nem olvastuk, mert odáig nem kell felmászni. Én először a zöld keresztet egyébként a fehér kerítéstől jobbra láttam indulni a parkoló felett, de mivel nem ezt kell követni, lehet, hogy ott indul ahol írtad, ezt nem tudom.


A 2. és 3. nem kötözködés akar lenni, de én ilyen kicsinyes vagyok.

 

Precíz.

 

Azt szeretném, hogy a T100-ob minnél kevesebb dologra kelljen figyelnem.

Kérdezz, az másnak is - nekünk is- segítség. Remélem jól értettem a kérdéseket, és megfelelően válaszoltam. Ha bármi homályos kérdezz!

 

/Elég lesz a szintidő is./

Elég lesz, és kemény lesz. Sok olyan futható (sík/lejtő) szakasz van, amin sok-sok időt lehet megtakarítani. Persze meg kell fogni a depó időket is. Ha meleg lesz, kell egy jól védő sapka, és nem szabad sajnálni a hűtésre (nyomós kutak) az időt.

 

Hajrá! és Köszi!

Előzmény: sistergő (1160)