vitanyi.zsolt Creative Commons License 2009.04.09 0 0 170

Érd Körbe! Április 26. vasárnap (8.00-tól jöhetsz, 10.00-kor indulunk!)


VÁROSKERÜLŐ KERÉKPÁROS TÚRA idén tavasszal is. 2009-en leszünk, de TE IS KELLESZ hozzá!

LEGYEN ÚGY, HOGY MOST TE IS ELJÖSSZ! Mert: szeretsz bringázni / szereted látni, hogy a gyerekeid kerekeznek / fontosnak tartod, hogy a bringások megmutassák magukat / nem tartod fontosnak, de megnéznéd őket / biztonságos kerékpáros közlekedést szeretnél / ÉRDI VAGY, ÉS ITT ÉLSZ / érdi vagy és eddig csak aludni jártál ide (?) / csak úgy!

Vagy, mert SZERETNÉL EGY BRINGATÁROLÓT A SULIDBA!? Állítsd magad mellé a szomszédokat és rokonokat! Regisztráljatok a www.erdcenter.hu oldalon, jelöljétek meg azt az érdi iskolát, ahova bringatárolót szeretnétek, gyertek el az Érdkörbére és drukkoljatok! Amelyik iskolához a legtöbben regisztrálnak BRINGATÁROLÓT KAP!


Információ a rendezvényről itt: www.erdkorbe.hu

SZERVÍZ! Mindenkit arra kérünk, hogy műszakilag jó állapotban lévő bringával jöjjön!

A rendezvény előtti napokban a Sólyom kerékpárüzlet ingyenesen átvizsgálja bárkinek a kerékpárját (ha javításra szorul a gép, akkor azért fizetni kell érte).

Néhány bringát elsősegélyben tudunk részesíteni a rendezvény előtt az (Avex Kft.) jóvoltából, de mindenkire biztosan nem kerül sor. Keresd a SZERVÍZ feliratot az Érdkörbén!

BRINGA KÖLCSÖNZÉS (szintén a Hauser jóvoltából, korlátozott számban) írj egy e-mailt ide, és ha van még kölcsönözhető bringánk, akkor a rendezvény idejére a tiéd!

KEDVES SZÜLŐK! Arra kérjük Önöket, hogy gyermekeiket ne engedjék el egyedül akkor, ha még nem elég nagyok ahhoz, hogy egy ilyen rendezvényen egyedül részt vegyenek. INKÁBB JÖJJENEK EL ÖNÖK IS!