HajniK Creative Commons License 2009.04.08 0 0 114

Nem gondolom agyament ötletnek, ez nem egy klasszikus értelemben vett reklámozási forma, de a piaci viszonyok között ez egy kulturált hirdetési lehetőségnek, semmi gond nincs ezzel, sőt, kreatívnak találom. ÉS NEKEM ÉPPEN KAPÓRA JÖTT, JÓ ÁRON LETT JÓ MINŐSÉGŰ BÚTOROM! (Ha Te nem mész el ide, mert a fórumozási elveiddel ütközik, hát, ez van. Egy jó üzletről maradsz le.) Szerintem ez lehet a fórum célja, hogy arra méltó üzleteket ajánljon más figyelmébe, vagy éppen ellenkezőleg, negatív tapasztalatok alapján távol tartsanak onnan fórumozó társakat. Ha nem ez, akkor mi a lényege? Hogy ki, milyen indíttatásból, milyen előnyök reményében tesz közzé egy hozzászólást a fórumon, szerintem nem szabadna, hogy bármilyen fórumozót bántson vagy sértsen. Ahhoz, hogy valaki előzetesen, amikor még nem vásárolt hogyan fogalmazhat meg véleményt csupán annyit szeretnék hozzátenni, hogy mint minden jelentősebb beruházást jelentő terméket, így egy ülőgarnitúrát is kellő gondos körüljárással vásárol meg az ember, én pl. másik üzletben többször jártam, így volt már benyomásom az árukészletről, a kiszolgálásról. Ha egy kedvező benyomást pénzre tudok váltani, akkor miért ne tenném?!

 

A gigabútoros hozzászólás kapcsáni évődés előtt pl. van egy direkt reklám, aminél a nickname-ből és a hozzá kapcsolódó weblapból egyértelműen kiderül, hogy önreklám. De nekem ezzel sincsen semmi problémám, ezt is jó dolognak tartom, hogy minél több fórumon megpróbál eljutni a potenciális vásárlókhoz.

 

De rövidre zárva ezt az egészet: én egy elégedett vásárlóként fogalmaztam hozzászólást, úgyhogy csak köszönettel tartozom kovcsenak a fórumozásért, nélküle nem jutottam volna el ide!

Előzmény: Axióma (112)