s_titánia Creative Commons License 2009.04.08 0 0 8145

Én sem szeretem a túl modern, úgymond letisztult stílusú bútorokat, idegesítenek. Az elegáns, díszes, régies stílust szeretem, így rendeztem be a szobámat is.

A túl sok fehér pedig kórházra emlékeztet, épp ezért a szobámban semmi fehér nincs, még a plafon sem. Sokan azt hiszik, ettől sötét lesz egy szoba, de ez nem igaz. Nem csak a fehér lehet világos szín.

Ugyanígy vagyok az olyan "művészettel", amikor egy sárga négyzetben van egy függőleges piros csík. Ezt nem én találtam ki, láttam ilyen képet. Be volt keretezve, és művészetnek volt kikiáltva. Én rosszul voltam tőle. Korábban volt szó Picassoról, na, én sem vagyok oda az ő képeiért, pontosan az előbbi okok miatt. És épp ezért hányok (már bocsánat a szóért) a kortárs festészettől. Nekem Boris Vallejo jelenti a kortárs Művészetet, csupa nagy betűvel. Szerintem az a művészet, ha valaki úgy tud festeni, mint ő.

Persze ez is szubjektív, és nem fogom lehülyézni azt, akinek a sárga négyzet tetszik, de a képről nem fog változni a véleményem.

A TV engem annyira nem zavar az étkezőben, hiszen azt bármikor ki lehet kapcsolni, viszont ha az ember egyedül van otthon, és egyedül eszik az asztalnál, akkor néha zavaró a túl nagy csend, és jó valami háttérzaj. Én nagyon hasznos találmánynak tartom a TV-t, bár tudom, hogy mostanában inkább az a divat, hogy mindenki szidja. De szerintem nem a TV-t, hanem bizonyos csatornák bizonyos műsorait kellene kiiktatni. Most, amikor már ilyen sok adó van, lehet válogatni, nem kell a sok szemetet nézni, csak mert nincs más, hiszen rengeteg érdekes és hasznos műsort sugárzó csatorna van.

 

Na, most már tényleg OFF vége :)