Quakes Creative Commons License 2009.04.07 0 0 5165
Nem vagyok benne biztos de aszem az nem jó ha másnak kell valaki miatt mutatnod magad azért, hogy mondjuk kevésbé viselkedjen ellenszenvesen veled az illető, mivel állítólag ez elfolytással jár és így mérgezed magad. A legjobb ha egyensen kimutatod az illetőnek az esetleges nem tetszésed, nem egyetértésed.

Most jöttem rá hogy eddig én magamba folytottam és magamban olyan szituációkat képzeltem, eseményeket vetítettem le amelyekben mondjuk megvédtem az igazam vele szemben vagy elküldtem a halál farkába.

Több mindennel is hasonlóan állok és aszem ezért az elfolytásaim a felelősek.

Aszem Christian is foglalkozik a témával, és még említ valami olyasmit, hogy erre utal a köröm görbülete is.:) Jó dolog ha úgy tűnik hogy valamelyest kezd összeállni a kép.

Egy nagyon fontos dologra kíváncsi lennék azaz hogy a gyenge emlékezőképesség mi miatt a lakul ki. Mert sajna az nagyon jellemző rám. A logikám pedig ahoz képest nagyon jó, mindaddig míg azt ki tudja szolgálni a memóriában lévő lexikális tudás. Talán a sok elmélkedés miatt alakult ki nálam vagy a régebbi depis korszakomnak tudható be. Tudsz esetleg valamit a kavintonon kívül?:)

Előzmény: feherliliom (5163)