maya40 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 8026
Ami a múzeumkínálatot illeti, nálunk elég gyér. A NAGY PICASSO KIÁLLÍTÁSUNKRÓL biztos hallottatok, a véleményemet is megírtam róla anno, azóta se nagyon van olyan ami lázba hoz. Az Őszi Tárlaton zömmel modern alkotások vannak, és ezek engem nem érdekelnek. Azért nem nézek meg egy kiállítást, mert itt van helyben.
A Picasso-ra is a sógornőm vonszolt el. Egyet nagyon sajnálok, ami helyi és botor módon kihagytam. Egy itteni orvos hihetetlenül szép természetet, téjakat, vadakat ábrázoló képeiből volt egyszer kiállítás. Azóta csak elvétve látok egyet-egyet belőlük. A művészet nem feltétlenül szenzációs, néha csak bejön ahátsó ajtón, és ha mázlid van észreveszed

Birby az esküvői képek kettő kivételével teljesen újak nekem. A legutolsó erkélyes nagyon tetszik, mindenki olyan eleven és jókedvű rajtuk. Még a többnyire mufurc Ferenc Ferdinánd is mosolyog.
Pedig, abból, amit eddig olvastam, lett volna oka duzzogni az ifjú párra, hiszen a nagy udvari fúrógépezet megpróbálta őket egymás ellen fordítani.
Csak nem túl nagy sikerrel, mert Károly és Zita nagyon rendesen viselkedtek a nagybácsival és a nagynénivel (Chotek Zsófia - Ferenc Ferdinand rangon aluli neje).
Előzmény: alminar (8024)