A dolog kezd olyan irányba haladni amerre nem kellene elmenni.
Mindenkinek szive joga, hogy mit hisz el és mit nem. Ez egy nyílvános fórum amiben mindenki szabadon elmondhatja a véleményét .
Egy valamit azonban nem szabad a másikat személyében megsérteni. Kérlek ezt fogadd el és azt is, hogy nem mindenkiben van hurrá optimizmus.
Nem vagyok sem szakmabeli sem konkurens termék képviselője. Én is mint nagyon sokan mások építkezés előtt álló vagyok aki információt gyűjt az építkezéséhez.
Hidd el én is boldog lennék, ha minden igaz lenne amit mondanak a VEKLÁ-ról, mert akkor hülye lennék ha nem ebből építenék. Egyenlőre nem győztek meg pedig lett volna rá lehetőségük ugyanis én is jártam a Construmán és megnéztem a VEKLA standját - hasonlóak a tapasztalataim mint a lentebb hozzászólóknak azaz amikor konkrét dolgokra kellett volna válaszolni akkor egyből negatív hozzáállásúnak tituláltak. Pedig nem a titkos receptet akartam éppen belölük kihúzni .
Azt kell mondjam neked, hogy ilyen "forradalmian" új dolgoknál - bemutatkozáskor nem ilyen szokott lenni a hozzáállás.
Végezetül azt mondom neked, hogy bár csak úgy lenne, hogy fél év múlva az orrunk alá dörgölhesd, hogy nesze szkeptikusok itt vannak a megcáfolhatatlan eredmények.