nemÍROKmár (29505)
Koszi a tesztet, frankot irtal!
Te, mikor itt szidtam az automata valtokat, tobben eloadtak hogy mer en biztos csak regi szarokkal dolgoztam, meg hogy probaljak mar ki egy korszerut mielott meselek itten! Szerinted melyikre gondolhattak, mert a I-Shift kivetelevel csak szornyusegekrol szamolsz be. (Arrol az egyrol meg ideat is azt hallom hogy na vegre, egesz jo! Ezzel mar "lehet dolgozni"! -- micsoda siker!)
Kulonos hogy a ceg sajat sajtoorganuma is negativ hireket hallat uza.norma ugyben, nem gondoltam volna. Eljen a szabad sajto!
Kivancsi vagyok az ugy tovabbi fejlemenyeire.
Janos32 (29507)
Mazlista!
Isten bizony azt hittem tovabb tartanak a C vaganyon. Erzesem szerint itt most a legtobb ceg tulelo uzemmodban van. Lattad, a Papa is kartyavaromlasrol rizsalt itt a multkor.
En akkor is irnek ha csak egy embert erdekel, ha kedvem van. Vagy meg ha egyet se. Legfoljebb irigykednek majd meg fikaznak. Tudod milyenek.
Akkor vegul is az Ayr-hez mesz? Az tisztesseges bandanak latszik igy kivulrol.
95xf (29517)
??? Az FH nem fogja meg a rogzitofekkel a potkocsit is??? Hat az meg milyen? Nem muszaki hiba volt az inkabb?
A femlopas az ma nekem eppen aktualis. Ma voltam megint (nem eloszor!) egy olyan ugyfelnel, ahol elloptak toluk a nem zart udvarukbol az aknatetoket. Keso este, vilagitas eleg gyer, a pali aki meg magyarazott hogy melyik dokkba alljak be, majdnem belesetalt az egyikbe. AKNATETOT!!! Hat mennyit adnak mar a vasert, hogy megerje hogy valaki osszetorje magat a lukba?
Egy masik helyen meg majdnem beleraktam az egyik kereket telibe egy nyitott aknaba ahogy tolattam oda a dokkhoz. De itt az ilyesmi inkabb a helyi feherboru proletariatus folklorjahoz tartozik. A ciganyok itt leginkabb bazsevalnak. Nem is akarhogy! Olyan jazz-t meg world music-ot nyomnak amihez holmi femhulladek szoba se jon.