Quakes Creative Commons License 2009.04.01 0 0 5159

háború,a válság,a szegénység, a zsarnokság. Ezeket én nem megérteni szeretném hanem tenni ellene. Gondolom erre a jó válasz az, hogy: akkor teszed a legtöbbet ezek ellen, ha nem küzdesz velük. Hidd el én sem szeretnék gazdag lenni, sőt ha tehetném egy erdei faházikóban élnék állatot tartanék, gazdálkodnék.

Szerintem igenis alanyi jogon kellene járni egy mondjuk Magyarországon 9.378.982.nek  születte állampolgárnak Magyarország teljes területének az 1 / 9.678.982 része. Ez persze vonatkozna minden kibányászott, stb… azaz a földet kihasználó természeti javakra.

Fokozhatnám, de inkább megkíméllek. :)

Tudni próbálom, hogy a kapzsi emberek sem tehetnek róla, hogy ilyenné lettek. Tudom ha én születtem volna az ő helyébe, akkor én is pont ugyan azt csinálnám.

De hát nem könnyű nap mint nap, találkozni mondjuk a munkahelyen más egókkal, tűrni a versengést, elviselni hogy próbálnak fölém kerekedni, de sajna nem a munkateljesítményük által, hanem azzal hogy próbálják másnak mutatni, magukat mint amilyenek. Én szerencsére vagy nem szerencsére, mindig igyekeztem magamban  keresni a hibát, hogy hogyan viselkedjek az ilyenekkel, hogy ő ne viselkedjen úgy ahogy. De hát ha igy cselekszem akkor én is mást mutatok? Ha meg nem, akkor elég sok értelmetlen eredménnyel záródó vitába és még több ellenségeskedésbe vezetne. Ha esetleg ráhagyom az illetőre, akkor egy idő után azt hiszi bármit megtehet. Szívesen adom a kis újamat, de a karomat már nem. Sikerült jól belegabalyodnom.:)

 

Előzmény: feherliliom (5158)