csonakszerviz Creative Commons License 2009.03.31 0 0 2307

Nem ezek a gondok,hanem a kp,kevesebb sokkal mint régebben,a hajosok elmaradnak,kevesebb a munkám,már tavaly nyáron is sokkal kevesebben jöttek a tiszára,kölcsönző is halott volt,mire apeh,önkormányzat kilett fizetve azután esetleg csalit tudtam venni a horogra. Eladok mindent,és kitalálok valami mást. Van még 2db kétéltüm is,azok sem voltak olcsok,jetski,

A légpárnás tetszik nagyon esetleg valahogyan csendesíteni kellene,ha lenne egy nagyobb biztos többet kereshetnék vele mint az összes kenummal,vizibiciklimmel,erre állandóan volt érdeklödö,illetve lett volna fizetö vendég is,de nem vállaltam mert mivan ha történik valami nincs vizsga stb,elég gázos lehet egy balesetnél. Tavaly nyáron elöttem mentek keresztül egy gumicsonakos családon motorcsónakkal,volt belöle elég gond rögtön,szerencsére viszonylag megúszta az ember akit elütöttek,egy csigolya,több bordatörés,még vidám is volt a végén mert a gumicsónak megúszta!! Ez komoly ez volt az elsö kérdése,gondolom nem így tervezték a nyaralást,volt olyan is amikor motorcsónakkal felborúltak,és hatan kerültek a csónak alá,mi mentettük ki őket még megsem köszönték! A mobilok sorsa volt a legnagyobb gondjuk meg egy pénztárca.

Gondolom nem egyszerü eladás ha megmarad sem gond,mert ezt nemlehet összehasonlítani quaddal,meg jetski vel,ez garantált kézremegés egy menet után,ezt nem lehet megszokni.

Talán belefogok egy nagy építésébe esetleges segítségeddel,a fülkerészt már ki is találtam egy pontiac transportert gondoltam erre mert könnyü,áramvonalas,és müanyag,és a legfontosabb az hogy olcsó kb 80 000 forint,kidobok mindent belöle akkor kevesebb mint 200 kg. Motorom meg lenne hozzá,szigorúan v8 alublokk.