kokler? Creative Commons License 2009.03.30 0 0 20156

Csak olvasgattam mostanában, mert kedves topiktársunk magasröptű érveléseit a Midea és klónjai mellett, de az már nálam is kiveri a biztosítékot, hogy az üzemeltetésnél nem veszi figyelembe, hogy a "tesco gazdaságos" gépeket hányszor kell lecserélni 12 év alatt. Nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hányszor!

Aki használt már SANYO, Daikin, Mitsubishi klímát az pontosan tisztában van vele, hogy miért fizetett ki többet, nem csak azért mert sok pénze van, hanem gondolkodik és számol, 12 évre előre!!!

Mi egész télen előcsöveztünk és készre szereltünk japán klímaberendezést ( aki ismer tudja mit :)  ),  továbbra sem fogunk mideákkal és orionokkal stb, vergődni, mert nincs értelme. Lejáratod a céged, magadat, elfogy a renomé. Én nem fogok széttárt karral az ügyfél elé állni, hogy igen garanciális a gépe, de alkatrész az nincs.......de lesz.....majd eltelt a a nyár. 

Sokan itt is abban a hibában vergődnek, hogy eladni és eladni, szerintem megmutatta magát ez a hozzáállás már mostanában, hogy világszinten ez hova vezet. Ezt is lehet, de az eredmény rövid távú. Sajnos tudomásul kell venni, hogy nem telik mindenkinek a legdrágább gépekre....Audira, BMW-re, Mercedesre ..se.

Mindenkinek jobb lenne, ha kiegyensúlyozott életet élnénk normális elvárásokkal és teljesíthető feltételekkel, de ma ez nincs így, nem kell szeretni.

Az az ember aki viszont azt az illúziót kelti , hogy ez csak picit sárga és csak picit savanyú , de narancs.........azzal én nem értek egyet.

Bízom benne, hogy több munkája lesz és kevesebb ideje észt osztani.