asha09lcc Creative Commons License 2009.03.30 0 0 20154
Hát, a véleményünk nem egyezik, a kép ennél sokkal árnyaltabb.
Egyébként az olcsóbból miért lehetne többet értékesíteni? A lazacból sem tudsz többet megenni mint a tonhalból. Csak ha a pénzed a tonhalra elég, biztos, hogy nem lazacot veszel. Vagy tonhalat vagy semmit.

Pedig(mint nálunk is klímában) a kirakatban látod mindegyiket.

Bemész a boltba és azt mondja az eladó vegyél lazacot az jobb, amiből ugyan nem laksz jól vagy meg sem tudod venni, de akkor is.
Tudod hogy egy kicsivel esetleg jobb a lazac, de azt is tudod ez nem segít rajtad.
Felajánlja vehetsz tonhalat is hiszen azért van ott az is. De köztes megoldáskénzt az eladó megemlíti a tonhal és a lazac között azért még van pár halfajta ami ugyanolyan jó mint a lazac.

Ekkor a választásod az:
hitelből veszel lazacot ha kapsz hitelt(ez most nem biztos, hogy jó verzió)
Csak annyi lazacot veszel ami kevés vagy csak a halfarkat(az is lazac, de nem érsz vele semmit)Választasz egyéb halat lehet szerencséd lesz nem laksz jól, de ettél.
Tonhalat veszel és jóllaksz. Jóllakottan a világszemléleted is megváltozik.
Másik lehetőség másik boltban:
Ha az eladó azt mondja tonhallal és egyéb hallal nem foglalkozik csak lazaccal mert az jó és tudja neked csak az használ
ebben az esetben szó nélkül otthagyod, udvariasan elköszönsz és megveszed másutt a tonhalat, vagy ha útba esik valamelyik hyperben(mert eleged lett hirtelen) az akciós hurkát ami rosszabb élettani hatású, mint a tonhal.Ennél az is jobb megoldás, ha tonhalat veszel. Egészségesebb.

Elnézést a kis példáért. A hurka finom étel élettani szempontból vetettem össze.

Persze valamit alátámasztani úgy lehet, hogy:Fisher, Midea....ja, és állandóan kiemelve, hogy ugyanannyit nyújt, mint egy Daikin. Ugyan már.
Jó érv. Darabszám szerint esetleg egy kimutatás többet érne.

Megjegyzem nemcsak a Daikin japán gép, ha már japán,sok egyéb ugyanolyan minőségű márka létezik a szigetországból.
Előzmény: Vipklima (20152)