bluetime Creative Commons License 2009.03.29 0 0 4375

Szia, ,van az Index fórumon is egy olyan topic, hogy "Ciprus - csak nyaralás", ott az én felhasználónevem alatt találsz aktuális jegyzeteket Ayia Napa-ról.

 

Ebben a hotelben mi nem voltunk, de ismerőseink igen. Közel van a városközponthoz, a tengerparton fekszik, a medencéje is a tengerre néz, ez nagyon szép. A tengerpartja nagyon sziklás, klasszikus strandolásra igazából nem alkalmas. Érdemes átsétálni (kb.300-400 méter) a kikőtő mögött lévő városi strandra, ami viszont finomhomokos, sekélyvizű, nagyon szépen ápolt strand, minden létesítménnyel együtt. A hotelről az ismerősök jókat mondtak, az ellátás büférendszerű, szobák is kulturáltak, középkategóriásak.

 

Amit nem nagyon írnak a prospektusok, az az, hogy a Piere Anne Hotel Ayia Napa vidámparkja tőszomszédságában (azt hiszem Luna Park-nak hívják) fekszik. Először ismerőseink azt hitték, hogy ez katasztrófa, de aztán kiderült, hogy szerencsére nem annyira hangos a vurstli mint amit először elképzeltek, igazából nem hangosabb a környék, mint egy bármilyen forgalmas út, vagy városközpontban lévő szálloda mellett. Sőt, napközben kifejezetten csendes. Maximum csak az éjszaka villódzó neonfények és zene zavarhatják azokat, akiknek a szobájuk befelé néz. Akiknek tengerre néző szobájuk van, azok ezt észre sem vették. Egyébként a hotelnek melléképületei is vannak, ott is szépek a szobák és a tenger felőli oldal (ott van a reggeliző, kert, medence stb.) tényleg szép, függetlenül attól, hogy ez nem luxushotel. Összességében véve mindenki elégedett szokott lenni ezzel a hotellel.

Van busz is a környéken (vigyázat, jobboldali közlekedés van!), a városközpont párszáz méter.

Előzmény: Irogy (4372)