supersoftis Creative Commons License 2009.03.23 0 0 4638
Sziasztok! Most írok először ide a fórumba, de már olvasgatom egy ideje, mert porszívót kerestünk. Végül véletlenül találtuk meg egy Plus áruházban 9990-ért a befutót. Visszakerestem, és nem láttam, hogy bárki is írt volna róla, ezért egy kicsit óvakodtunk, de egyelőre nem bántuk meg, úgyhogy itt vannak az első tapasztalataink. Beez Amsterdam VC-N-1800-Y típusú, 1800wattos, dupla HEPA filteres, porzsák nélküli. Nekünk fontos volt, hogy porzsák nélküli legyen, és ne mikrofilteres, hanem HEPÁs legyen a készülék, és azért legalább 1600wattosat szerettünk volna. A szívóerő rendben is volt, sőt szabályozható is. A portartály elég nagy, és könnyű leszedni és ki üríteni. A készülék elég kicsi, a kerekei jól forognak, mindig jött utánam:) Az anyagok elég strapabírónak tűntek már a boltban is, ezért mertük megvenni, na meg az ára miatt. Az előző porszívónknál sok baj volt a gégecsővel, sok szigetelő szalag ráment. Ennek sokkal jobb a csöve, szerintem el sem lehet törni. A szívófejen könnyű állítani, hogy szőnyeget vagy sima felületet akarok porszívózni. A cső teleszkópos, és nagyon szép fém, nem csillog-villog. Szétszedni is könnyű, úgyhogy nem foglal sok helyet az előszoba szekrényben.

Eddig még nem volt vele semmi baj, remélem, nem is lesz. Először kicsit féltünk, mert még sosem hallottunk erről a márkáról, de már nagyon örülünk, hogy megvettük. Ajánlani tudom mindenkinek, aki nem túl drágán akar porszívót átlagos használatra, és nem akar sokat vesződni, mert ezzel minden nagyon egyszerűen ment.

Egy kérdésem is volna. Van egy olyan funkciója, hogy Soft Start, azaz fogozatosan kapcsol be, és csak kb. másfél másodperc múlva szív teljes erővel. Ez miért van? Jaj, és szabályozni is lehet a szívóerőt!