Nikon D1 Creative Commons License 2009.03.23 0 0 297

Az egyik ismerősöm előkaparta a szekrény mélyéből a kanadai rokon által valamikor itt hagyott fotós felszerelést és mivel egyáltalán nem tud fotózni, szinte biztos, hogy eladó lesz a cucc. Először ide teszem fel, hátha valakit érdekel. Esetleg ha a tapasztaltabbak mondanak egy-két árat, hogy mennyi az amiért már oda kell adni (ha egyáltalán lesz rá érdeklődő) azt megköszönöm. (az ismerőst felkészítettem, hogy nagyon kevés pénzt reméljen belőle) Hozzáteszem minden darab újszerű karcmentes állapotban van, de én nem tudok velük mit kezdeni.

 

Nikon F501 AF (a kanadai N2020 felirattal, nyakpánttal). Záridők B-1/2000s, A és P mód, AF = M, single és követő, AF és fényérték rögzítő gombok, távirányító csatlakozó (szerintem), önkioldó gomb, expozíció korrekció +-2fé, film bármikor visszatekercselhető, középérintkezős vakucsatlakozó, TTL fény- és vaku-fénymérés, négy mikroelemmel működik, keresőben jelzi az expozíciós értékeket, a túl és alul expot, az élességet és életlenség esetén a fókuszgyűrű-tekerés irányát, filmérzékenység max ISO3200.

 

Nikon SB20 vaku-gyári tokkal, a fej 90 fokba dönthető, a zoom kézzel állítható W-N-T, szinkronzsinór és TTL kábel csatlakozó, AF segédfény, A-M-TTL mód, digitálissal csak A és M mód, fényérték Full ½, ¼, 1/8, 1/16, ISO25-1600, ellenőrző villantás.

 

MAGNICON 70-210/f4,5 - AF Multi-Coated Makro Zoom objektív. A hossza a zoomolás miatt nem változik, viszont az élesség állítás miatt igen, a frontlencse forog, menete 55mm digitális vázon (pl: D2H) az AF nem (?) működik, de az F501-en igen (igen lassú). Gumiborítás ép, Made in Japan.