*Fleur* Creative Commons License 2009.03.23 0 0 28
Nnna, megnéztem én is- hát szerintem kissé túlspirázták ezt az Edie-dolgot :DD Én megmondom őszintén, röhögtem, mint borzadtam... olyan geg-szerű volt, hogy fojtogatás, kirohanás, autóval majdnem elütés, nekimegy az oszlopnak, de még mindig él, és akkor áramütés.
Mindenestre ha most nem is halt meg, szerintem Dave fog tenni róla, hogy meghaljon. Megfojtja a kórházban egy párnával vagy mittudomén...
Ebben a részben vettem észre, hogy mennyire sarkítják a dolgokat mostanában. Vagy eddig is, csak eddig jobban csinálták?
Bree meg Orson két felnőtt, értelmes (??) ember, és képtelenek egyensúlyt találni a munka és a magánélet között. Vagyis Bree. Orsont ennyiből megértem, totál kiherélte az asszonyka sikere, de utálom, hogy Kyle M. ilyen buzi szerepet játszik.
Grrrrr!!
Szerintem Susan nem volt felesleges, Tom annál inkább, abban egyetértek. Susan most megmutatta a felnőtt oldalát, (najó, leszámítva a festéket arca öntést:D). Különben ez a probléma, amit feszegettek, fennáll, sok gyerek brutálisakat rajzol...
Gaby-nál az zavar kicsit, hogy megint olyan modellesen öltöztetik; valahogy a lepukkant és a topmodelles glamúr közt kellene egy normális stílust találni neki. És a gyerekeit fogyasszák már le! :P
Most akkor mivan ezzel a Lucy-vonallal? Carlos kirúgta? Köcsög egy némber volt a kis állatkáival :D
Én számítottam a telefonhívásra, vagyis csak egy üzenet volt valójában Dave barátunknak; de hogy érted azt, hogy így akarta Mike-ot Edie értesíteni? Csak Dave-nek küldött egy üzenetet, hogy azonnal húzzon haza. Mondjuk Dave meg balfasz volt, mert kilőhette volna még K-t, aztán hazarongyol és kinyírja Edie-t. Oszt kész.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (26)