tunderlala-3 Creative Commons License 2009.03.22 0 0 4630

Szia!

 

Most látom, mennyire beszűkültem, én pl. a páraelszívón még sosem próbáltam, a mosogatógépbe szoktam berakni, előtte befújkodom egy kis zsíroldóval, de maradéktalanul nem visz le mindent róla, annyira sűrű szövésű...legközelebb kipróbálom majd a gőztisztítóval.:p

 

Az ablakpucolással kapcs. Én régebben úgy pucoltam, hogy vödörbe csináltam mosószeres vizet és először azzal töröltem le, azután pedig Clint-tel töröltem át.

A gőztisztítóval nagyon gyorsan le lehet szedni a nagyja mocskot róla, nagyon szép tiszta lesz, de (én legalábbis) nem vagyok elég ügyes hozzá, hogy Clint nélkül is hibátlan legyen. Nem  piszok marad rajta, hanem függőleges csíkok ahogy lehúzod. De így is, hogy utána még Clint-tel is nekimegyek, sokkal gyorsabb, mint előtte, szóval nekem bevált ablakra.

 

Viszont a víz folyik róla lefelé, úgyhogy neki kell készülni, én szoktam rossz rongyokat alárakni a parkettás szobákban, ne csepegje annyira össze. Ahol kő van, ott nem számít. De pl. egy padlószőnyeges lakásban nem biztos, hogy használnám ablakra, emiatt.

Előzmény: pisztacia2 (4629)