pisztacia2 Creative Commons License 2009.03.20 0 0 4618

Szia!

Már hetek óta olvasgatom a topikot (természetesen porszívóvétel céljából) és nagyon sok infót, tanácsot kaptam tőletek ezen keresztül. Végül tegnap meg is rendeltem a topik-utód porszívót (6440) és a jövő héten meg is jön remélhetőleg.

Ez a mai hozzászólásod kicsit megingatott, hogy jól döntöttem-e, mert nem szeretném ha nekem is csak másfél évig tartana a lelkesedésem... a férjem már így is rosszallja, hogy egy alig 3 éves porszívót lecserélek, pedig naponta szenvedek vele, főleg a szőnyegeknél! Az egyébként olyan amitől itt óva intettetek a porgyűjtő tartályában középen van a szűrő.

Nálunk nincs a családban allergiás (még egyenlőre), de szeretnék egy gőztisztítót is venni, nem kimondottan atkapusztítási szándékkal, hanem takarítási célból, leginkább a fürdőszoba csempe, fúga, konyha gáztűzhely, sűtő, elszívó esetleg bútorkárpit tisztítása céljából.

Azt szeretném Tőled megkérdezni, mert megnéztem a Solacot ami Neked van, hogy szerinted ezekre a célokra nem felelne-e meg a Solacnak a gőzpingvin változata:  az LV 1450-es. Ez teljesítményben ugyanazt tudja, de jóval kisebb. Érdekelne a véleményed vagy bárkié a topikról akinek tapasztalatai vannak etéren.

Előre is köszi a válaszokat:

Andi

Előzmény: tunderlala-3 (4617)