gigilou Creative Commons License 2009.03.20 0 0 6233
Attól tartok, hogy – neked – csalódást fogok okozni, legalább is, ha utánozni akarnád. A találmányom ugyanis elsősorban lányoknak (magamnak) lett kitalálva, közülük is inkább az alacsony súlycsoportba tartozóknak…
De ne vágjunk a dolgoknak elébe, mindent a maga idejében!

Nos – a dolog ismételten csak igényel némi kis rákészülést. A célra, nálunk az előszoba egy bizonyos pontja a legalkalmasabb, hogy miért az a továbbiakból kiderül.
Az előkészületet azzal kezdem, hogy már a reggelihez a szokottnál több és erősebb kávét készítek. Utána még megiszom – kortyolgatva persze – fél liter narancslevet és ugyanennyi ásványvizet. 1 liter ásványvíz is jó, de én abból nem tudok annyit meginni, amikor nem vagyok szomjas, 1 egész liter narancs juice pedig később gyomorégést okozna.
Utána várok, teszek veszek, esetleg dolgozom, olvasok…közben felveszek egy – természetesen mosásra váró pamut bugyit (nem tangát, slipet), minél vastagabbat, - legjobb a frottír - egy pamut pólót, vagy pulcsit és egy szűk nadrágot, farmert, kordbársonyt, vagy velúrt, lehet akár térd felett érő short is, fontos hogy testhezálló legyen. A megfelelő helyre, a falhoz odakészítek legalább két összehajtogatott törülközőt. A padló járólap, ezért műanyag fóliára nincs szükség.
Kb. egy - másfél óra múlva már kezdem érezni a sok innivaló hatását, ezúttal erre egy kicsit hosszabb ideig várok, mint máskor, hogy miért, az is kiderül hamarosan…
Szóval: amikor már nagyon feszít, leteszem a fejem a törülközőkre és (most jön a lényeg:) fellököm magam fejenállásba (nekem könnyen megy, a 49 kilómmal)! Lábamat (természetesen mezitláb) a falhoz támasztom és várok néhány másodpercet, hogy az egyensúly, a nyugalmi állapot stabil legyen. Aztán – eleresztem magam! Ebben a testhelyzetben aprózásra nincs szükség, mert anélkül is lassabban indul meg (néha egy kis nyomással „rá is kell segíteni”), és lassabban is ürül, mint talpon, vagy ülve – hiába a gravitáció…de már az is csuda finom, amikor elengedem és ellazítom, hát még amikor megindul! Oltári, amikor a forró folyadék lassan elönti, először az ágyékomat, majd a csípőmet, egy kicsi lefolyik a fenekem vágásában is a hátamra, kétoldalt az ágyékhajlatomban, aztán a felsőtestemre, lefolyik a két mellem között, (a cicigombjaim megkeményednek), utána a nyakamon, az arcomon és átáztatja a törülközőket…utána hajmosásra is szükség lesz majd, de a rövid öcsifrizurámat amúgy is 2 naponként mosom.
Most lesz világos, hogy miért is az előszobának az az egy pontja a legjobb? Nos azért mert vele szemben van egy nagy földig érő tükör! Abban mindezt, egyenesben végig is nézem! Eleinte kézenállással próbálkoztam, de úgy, a nagyobb megeröltetés, hogy tartani tudjam magam, elvonta a figyelmemet a „lényegről”. A „főműsor”akkor következik, amikor a hólyagom kiürült, legalábbis: leáll az utánpótlás. Leereszkedem (az „anyag” csöpög, spriccel mindenfelé), beleülök a lucskos törülközőbe, félterpeszben és már nyúlok is a nadrágba, de csak az egyik kezemmel, másikkal a cicim gombjait masszírozom. Amikor ott a kezem, „ráengedek” még egy kicsit, azt, ami fejenállva már nem tudott kijönni. Aztán – csak annyit mondok: - aaaaooouuuuhh! És 10 – 15 perc múlva már sikítozom is…! Egy valóságos csoda!
Talán most már világos, hogy ezt a fiúk miért nem tudják – legalábbis szerintem, teljesértékűen – utánozni? Egyszerűen - anatómiai okokból! Ahogy magam elé képzelem fejenállva egy fiú péniszét izgalmi állapotban – hát azt hiszem, a „nagyja” az orra előtt csurogna a földre. Különben sem érne sokat, ha az egész csoda valahol a köldök vonalától indulna…
Persze aki újító szellemű: kipróbálhatja – de reklamációt nem fogadok el…
Olykor, ha változatosságra vágyom, nem megyek fel fejenállásba, hanem háttal a falnak lábbal felkapaszkodom, könyök – csípőtámaszba. Akkor a „java” nem a cicijeim között, hanem a popsim vágásában és a hátamon csurog le. Így is oltári finom, csak így sajnos nem látom a tükröt.
Hát – ennyi a nagy „találmány”, pehelysúlyú csajoknak „melegen” ajánlom, de garanciát persze nem vállalok…
Előzmény: CSV93 (6225)