Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 3138
ha ez igaz akkor az Morvait igazolja. Ennek utána lehet járni csak le kell kérni az elhangzott beszélgetéseket.

"
Újabb Nádor utcai történet - előre eltervezték az egészet?

Adjon az Isten szebb jövőt!
Nagyon örülünk ennek a lapnak, hogy leírhatjuk őszintén azt, amit hallottunk és láttunk.
Bennünket kb. 19:30-kor terelhettek a Bazilika elé Morvai Krisztinával és társainkkal együtt. Kisvártatva pillanatok alatt mindenhonnan elzárták az utunkat a rendőrök. Többek között 4 társunk és mi szerettük volna elhagyni a teret, de sajnos nem engedtek ki, közölve, hogy a másik oldalon ki tudunk menni, de míg átértünk a másik oldalra, ez is meghiúsult, mert ott is elállták az utat.
Közben feltűnt, hogy nem mindegyiken volt azonosítószám azok között a rendőrök között, akik a sorfalat alkották, amit egy úr szóvá is tett előttem, mire azt a választ kapta: "Hátul van a sapkán!". De mikor megfordult, mi csak egy "Metro" feliratot láttunk. Majd az úr, aki szóvá tette, fogta magát és elment.
Közben figyelmesek lettünk arra a bizonyos rendőrre, hogy a sapkáján lévő, állánál összekapcsolt pánt felé - véleményünk szerint egy mikrofonba - a következőket mondta: „Mikor jön már..., mert már beszorítottuk őket?!”
Sajnos pontosan nem értettük, milyen nevet mondott, de abban biztosak vagyunk, hogy egy "m" betűs, Major vagy Majoros nevű személyt említett. Majd széjjelnéztünk, és mondtuk az ismerőseinknek: " Ez rólunk beszél! Hisz' mi vagyunk beszorítva!" Hallottuk, hogy egy alacsony rendőr azt kiáltotta, hogy 9 óra, vége a tüntetésnek, el lehet hagyni a helyszínt. Hozzátenném, hogy már régen el szerettünk volna menni, de nem engedtek.
Majd 21:05-kor a Nádor utca felé terelve azt kiáltotta hátulról egy rendőr, hogy futás! A Nádor utca végéig lökdöstek, bokán rugdosva tereltek minket, s mikor egy ismerősünket lökdösték, aki szóvá tette, hogy " Ne lökdössenek! Tudják, hogy hány éves vagyok?"
Erre azt válaszolta, hogy "Kit érdekel az!".
Erre a hölgy fia rászólt a rendőrre: "Ne lökdösse ilyen erősen az édesanyámat!".
Erre 2-en ráugrottak, és ugyanabban az időben egy 3. rendőr is a hátsó sorból ráment. A fiú édesanyja megpróbálta felfogni az ütést, amikor tonfával vagy gumibottal rávágtak a kézfejére, és ellökték. Közvetlenük ezután a tömegbe fújták 3 irányból a gázsprayt - többek között a Morvai Krisztinának is közvetlen közelről és lenyomták a földre. Csak azért engedtek ki bennünket, mert a rendőrök is ugyanúgy fuldokoltak a gáztól, mint mi.
Ekkor sorakozót kiáltott a hangszórós rendőr, ezt követően feltűnt egy másik csapat is a Nádor utca végén. Néhány embert leigazoltattak és végigmotoztak. Volt, akinek a cipőjét és a zokniját is le kellett venni. Megalázó volt. Ekkor a barátunk hátulról véres fejjel jött a rendőrök társaságában felcsavart kézzel, és elvitték egy kisbusszal.
Az igazoltatások után zavartak minket utunkra.
A feltételezéseink szerint - a hallottak alapján - előre ki volt tervelve az egész akciójuk.
Azt, hogy megfélemlítés végett, vagy Morvai Krisztina volt a cél, ezt nem tudjuk, de azt ismételten megemlíteném, előre ki volt tervelve a megtámadásunk.
Ennyit erről, hogy rendőrállamban élünk.
Kitartás, mert csak győzhetünk, minket nem lehet megfélemlíteni.
Éva és Gabi"

szóval megint ez a majoros, ismerős név? elő kéne végre ezt a patkányt venni és "megmogyorózni" úgy istenigazából !!!