boy69 Creative Commons License 2009.03.19 0 0 6224

Valamikor tavaly nyáron én is kipróbáltam az alsógatyába betett összehajtogatott törölközőt. Nálam csak egy darabig tartotta a nedvességet, aztán robbanásszerűen át is ázott. Ott ültem térdig pisis farmernadrágban a házunk előtti padon, így nem akartam hazamenni. Amíg majdnem teljesen meg nem száradt, haverommal dumáltunk, söröztünk, és az egész bepisilésből semmit nem vett észre. Szerencsére meleg nyári éjszaka volt, gyorsan száradt, legalábbis a nadrágszárnál. Az összehajtogatott törölköző képtelen volt megszáradni.

Lehet, hogy túl vékony volt az anyaga (vastagabb nem fért volna bele a gatyámba), vagy túl sokat kellett pisilnem.

Mindenesetre azóta ezzel a módszerrel többször nem próbálkoztam, maradtam a hagyományos bepisilésnél: egyszerre csak keveset az alsógatyába, valamennyi jut a nadrágra is.

Van egy olyan igazán jó barátom, aki már többször látott foltos nadrággal. Mindig csak sörözés közben, több sör elfogyasztása után, mámoros hangulatban, pisilés után. Tudom, hogy sose mondaná el senkinek, ezt már tisztáztuk is. Eszébe sem jut, hogy ezek teljesen szándékos bepisilések, nem pedig véletlen balesetek.

Előzmény: Törölt nick (6220)