gigilou Creative Commons License 2009.03.18 0 0 6213
Fogadni mernék egy vak lóba’, hogy te fiú vagy! Egész beírásodból, 100 méterről szél ellen, csak úgy sugárzik a hímmentalitás! :- ))
Mint már írtam lentebb valahol: a nyilvános helyeken való akciózás engem nem vonz. Talán, mert nem vagyok már tini. A lebukás lehetősége, nekem nem „izgi”, hanem egy nyilvános megszégyenülés, a legszörnyűbb rémálmaimat valósítaná meg. Bármikor arra jöhetne egy ismerős pl. Így ez nem fokozná, hanem a szorongás tönkretenné az élvezetet. Arról nem is beszélve, hogy az átázás élménye azért mégiscsak az azt követő kéjes „piszkatúrában” teljesedik ki! Tangát pedig egyáltalán nem hordok. Kedvencem a pamut bugyi, leginkább a frottír. Sőt! Szoknyám sincs, csak egyetlenegy kosztümöm, amiben a munkahelyi meetingeken szoktam „feszíteni”, ám hazudnék, ha azt állítanám, hogy jól érzem benne magam…van ellenben sok testhezálló nacim, és shortom, mindenféle anyagokból. Szeretem a testhezálló dolgokat, az áll jól rajtam. Sportos alkatú vagyok, 155 centi és 49 kiló. Ha belelépek egy kis mélyedésbe, az úthenger simán átmegy felettem. Engem nem lehet kizárni, beférek a küszöb alatt.
Ám van egy „találmányom”, amivel az izgalmat fokozni tudom, de azt most nem írom le, mert a párom bármelyik pillanatban itt lehet. Várd ki, türelem…
Előzmény: Pinologus (6208)