carlos80 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 824

Na akkor, hogy kicsit rendbe rakjuk a dolgokat. Be kell látnom, én hibáztam, mégpedig a fogalmazással. A kell-eket kiirtom a szövegből, mert semmi sem kell. A cím egyértelműen fogalmaz: ajánlás!!!

 

azonban örülök neki, hogy nem bólogató Jánosok írnak és sok az észrevétel.

 

Imaróval már mailben taglaltuk a dolgokat és arra jutottunk, hogy semmiféle szabályzat nem kell. Mivel a versenyek is sokszínűek, hülyeség merev szabályok közé szorítani. Mi ajánlunk valami, pl hogy kell frissíteni, de ha a szervezőség úgy dönt, hogy csak forrásból lehet, akkor az sem baj (kicsit nehezíti a dolgokat ugyan... meg valószínűleg kevesebben fognak elindulni.

 

Én nem akarok írni arról, hogy kitől milyen engedély kell, mert az szerintem triviális és le van írva. Visza rendezők, tudtommal sehol.

 

Ez egy ötletcsomag, amit ha kézbe veszel, el lehet gondolkodni rajta, és megvalósítod, amit jónak látsz.

 

Amúgy a szabályzatokról csak annyit, hogy régebben pont amiatt szálltam ki az MSTSZ túrabajnokságból, mert használhatatlan volt a szabályzatuk és a pontrendszerük...bocsánat a kritikáért...pl max 6 km/h tempó, biztos azért, mert mi tudtunk 10-et is :)

 

Ahhoz, hogy egy rendezvény nagy tömegeket vonzzon, emelni kell a színvonalat. Itt összegyúrunk egy csomagot, hogy mivel lehet.

 

A struktúrája nem jó...sose csináltam ilyet, de majd lesz előbb-utóbb. Ha használható formában elkészül, feltöltöm és lehet belőle szemezgetni. Amúgy ezirányú felbuzdulásomat kedves barátomnak Sütő Lászlónak (a No megállj csak rendezője), aki egy amúgy is eléggé jól szervezett és színvonalas túrát még jobbá, színvonalasabbá akar tenni és neki pont a mi tanácsainkra van szüksége és gondolom nem ő az egyedüli, aki várja ezeket az ötleteket.

 

ezen kellene gondolkodni. Én szívesen megcsinálom és minden segítséget, tanácsot, kritikát köszönök! A helyesírási hibákat folyamatosan javítom J

 

Ja és még valami: legalább pörög a fórum :)

 

Üdv, Carlos

 

 

 

 

 

Előzmény: efemm (819)