carlos80 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 791

Szia!

 

Ez nem szabályzat, csupán egy ötlegyűjtemény!

 

A szabályzathoz több minden kell, ezért várom a javaslatokat. Futóként megfordultam több száz!!! versenyen és azt hiszem, hogy elég tapasztalatot szereztem, hogy hogyan is nézzen ki egy rendezvény, de ahogy írtad, sok minden kimaradt, nyilván ezeket be kell építeni. Amúgy lehet, hogy nem a legjobb az útvonal  festése, de ahogy elnézem, ez inkább csak nálunk probléma (gondolom nyugaton nincs fakitermelés...)

 

 

"Javaslom, hogy inkább tanulmányozd pl. a "gyalogos teljesítménytúrák szervezési szabályzata" anyagát, a "tájékozódási futás versenyszabályzat"-át, vagy a külföldi terepfutó rendezvények szabályzatait, ajánlásait (pl.), és abból gyúrj össze egy komplexebb anyagot."

 

Ez terepfutó rendezvény, teljesen mások minden téren a paraméterei, mint egy teljesítménytúrának és egy tájfutó (tájékozódási) versenynek. Ezt jó lenne végre megérteni, hogy nem úgy kell terepfutó versenyt rendezni, hogy fogjuk és egy teljesítménytúrát átnevezünk futóversennyé (holnap a kocsimra azért teszek egy Ferrari feliratot :)

 

A javaslataidat természetesen beépítem!

 

Üdv, Carlos