talpastyuk Creative Commons License 2009.03.16 0 0 161
Szia!

2008 őszén egyedi mérőkkel látták el a 3 db radiátoromat, és vettem 3 új radiátort, hogy gazdaságosabb, és majd nem kell 30 ezer körüli távhőt fizetnem 63,9 nm-re.
A fentiek 120 ezer körüli beruházást jelentettek.

3 egymást követő számlám összegei (december, január, február)
47.590.-, 54.460.-, s a most szombati meglepi februárra, leolvasás után már: 71.400.- A lakásban folyamatosan 19 fok van spórolás végett.
Ráadásul kedves közös képviselőnk, vagy nem tudom ki intézte, valószínűleg nem küldte be az egyedi vízmérőóra állásokat tavaly a vízműnek, és kijött egy 30.000.- Ft-os számla erre is. Tehát március 23-ig csak fűtésre és vízre több, mint 100.000.- Ft-ot kell befizetnem.

Ketten élünk egy fizetésből, asszony munka nélkül van, harmadéves egyetemista. 141 ezret keresek diplomával, elvileg egész magas beosztásban. Kínálták már, de soha nem fogadtam el kenőpénzt, sőt hálapénzt sem. Soha nem köptem be senkit sem semmiért. A panel körül megnyírom a bokrokat, havat lapátolok, virágot ültetek.

A lakásrészlet volt életemben az egyetlen kölcsön, amibe kényszerűségből belementem, ott is minimálisat vettem fel, ez meg júliusban jár majd le.
Egy 16 éves öreg suzukival autózom, soha nem vettem fel munkanélküli támogatásokat, és az irodai melóm mellé nyári hónapokban hétvégenként fizikai munkát vállalok. Áruhitelem se nem volt, se nem lesz.

Túl fogom élni, talpon fogok maradni, bár néha úgy érzem rámegyek (35 évesen).

Reggel jöttem be dolgozni és elnézegettem az autókat. A kedvencem egy 20 év körüli cicababa volt egy olyan sportkocsiban, hogy azt sem tudom miféle volt, de ránézésre a lakásom árának többszöröse. Meg a Nissan Patrol terepjárós bőrnyakú, naná, hogy ez is K-s rendszámmal, és azon gondolkodtam, hogy az iskolapadban keveset tanulhattam, mert lám ők az autójuk részletének megfizetése mellett szoliba, meg konditerembe is el tudnak jutna, és sokkal jobban keresnek. Vajon milyen suliba járhattak?
Egyszer megkérdezem....

Na, én így jártam ......................
Előzmény: kleingy (160)