gazsoka Creative Commons License 2009.03.15 0 0 4917

teljesen egyetértek veled,:

" óhatatlanul türelmetlenné fog tenni olyanokat is, akiknek sokkal hosszabb a gyógyulása (és akikre nincs extra figyelem a rehabilitációban is, pont a reklám okán)".

 

Azon sem árt elgondolkodni, hogy a sportolóknak, teljesen rendben vannak azok a mély izmai, amik a gerincoszlopot tartják. Egészen más a fizikai állapotuk , a terhelhetőségük.  Azonban arra sincs garancia, hogy az idei verseny után ( ha kijut egyáltalán) még fog valaha is versenyezni.

 

Nyilasit is megcsavarozták és ha jól emlékszem  egy kis ideig talán még focizott utána.

 

 

 Nekem mint átlag nőnek 51 évesen a fasorban sincsenek hozzá képest a mélyizmaim és az úszás is csak a felületi izmokat erősíti, a mélyeket pedig lazítja. Ezért javasolják az úszás mellett a gyógytornát, mert speciális és főleg személyre szabott gyakorlatokkal ezen lehet segíteni. persze csodát senki ne várjon.

 

Az ülés kérdése is változó. A férjem barátja( 6 éve műtötték ) igaz hogy sima műtét után, de két hét múlva visszament dolgozni (ülő munkára+állandó autózás.) neki nem volt rehab, és nem is újult ki annyira a sérve mint nekem, de azóta is fájdalami vannak,ezzel él együtt és több műtétet nem akar.

 

Én 3 hónapig voltam otthon, rehabot is végig csináltam, mégis már kétszer kijött ugyanaz.

Minden esetre nem árt vigyázni és kímélni magatokat egy jó darabig.

 

Nagyon sok embernek rosszak a porckorongjai, sajnos életkortól függetlenül és ebben nincs különbség a keleti és nyugati ember között sőt a súlynak sincs szerepe benne, legalábbis dr. Kiem szerint-.Van akinél genetikai okok, van akinél a fiatalkori terhelés, rosszul megválasztott sport, vagy csak a rossz tartás, esetleg a kevés folyadékbevitel is hozzájárul a porcok iszáradásához és deformálódásához.

 

Szép napot mindenkinek

Előzmény: bela2200 (4916)