fejgerinchúroska Creative Commons License 2009.03.14 0 0 884
Kedves Tőled , h megelőlegezed:)
A monosteisták szerintem azt masszívan lenézik, jobb esetben megmosolyogják, ha valaki szeretetben egyenértékűnek tartja az állatát, azt tapasztaltam még sok állatorvos is teljesen degenerált hülyének néz sok gazdát(számtalan az is), és mintha kötelező lett volna ezt a hivatást választaniuk, de ez nem ide tartozik.
A politeista lélekvándorlásban hívők is azt tartják, hogy biz. állatokban az elhunyt emberek lelkei lakoznak, szóval nem önmagát az állatot tisztelik. Sokaknak büntetés, h állat képében születnek stb. Ez nekem azért tartozik a Félsz-e a halál témájához, mert hihetetlen undorral tölt el elképzelni, h van egy létakármi, mindenféle csak emberi lélekkel összezárva örökkévalóságban, még csak az sem marad meg reménynek , mint az életben, h meghalsz és megszabadulsz attól az állapottól, amiben benne kell lenned.
Én nem csak kutyák és macskák esetében, hanem közösségekben élő számtalan faj egyedei egyéniségében vélek olyasmiket, mint amivel az emberek is rendelkeznek, értelem, szeretet stb., amik nem hiszem, h kevesebbek az emberénél.
Előzmény: Jávorfácska (883)