RRKZ.2
2009.03.12
|
|
0 0
948
|
Nálunk gyakorlatilag, ha beengedek valakit kétszer kell megnyomni és akkor müködik a belső ajtó is. Én egyébként nem erről csinálnék felmérést. A kaputelefonról másfél héttel ezelőtt megkérdeztem a kk-t , /mert már egyre kevésbé bírom, hogy a 4-ről ha jön valaki fel kell öltöztetnem a két gyereket, hogy benegedjem./ és azt mondta nem nyúlhatnak hozzá a garancia miatt. Hétfőn megkérdeztem, hogy nem kellene beléptető kódot is kapnunk ha már végre kész azt felelte 1 perc szünet után, hogy megkérdezték és él a garancia így is, és nem a beépítő cég tette be hanem egy kaputelefonos. AZ A baj, hogy kezd minden a Platánhoz hasonlítani mert bármit kérdezek a válasz ,lehet ügyvédhez fordulni meg a Dósa Erzsébethez. Úgy látszik leckét vettek, bár ezt mikor neki említettem kikérte magának. A liftre a válasz az volt a Dósa melett, hogy ő 16 évig élt lift nélküli házban.Erre már csak azt tudtam mondani, hogy ez az ő válaztása volt nem az enyém. Az ügyvédre meg mondtam végig járom a házat keresek egy ügyvédet is csak akkor nem tudom ők minek vannak. De ők annyi mindent megcsináltak már és majd a márciusi közgy-n bemutat egy ügyvédet. Ez az egész abból indúlt ki amiért kicsit bezsongtam, bár biztos nem mindenkit érint de minket igen, hogy a fűtéstámogatáshoz kaptam egy 30 napos hiánypótlási papírt és 4 hete probálom rávenni őket az óra átírásra. Másfél hete kitalálta, hogy összeadja az átadó jegyzőkönyvek szerinti óraállásokat és így kijön a Platánra vonatkozó rész. Na most hétfőn rákérdeztem, hogy síkerűlt-e. A válasz ő múlt héten beteg volt ezért nem ért rá és kérjek hosszabítást , elmondtam neki erre nem vagyok hajlandó és legyen szíves csütörtökig visszahívni mert pénteken postára szeretném adni.Azt is mondtam lemegyek és segítek nek összeadni de ebből nem kért. De ma csütörtök van és nem hívott bár Erzsébettel találkoztam ma a ház előtt mikor épp fényképezte a lefoglalt üzlethelységet és azt mondta hogy felhívta a kk. és alá kell írnia valamit az óraállásokkal kapcsolatban.Reggel nyolcra odamegyek holnap úgyis fogadóórája van, hátha ki tudja tölteni a papírt. Bocs a hosszú sorokért nem tudom ti "aki még olvassa a fórumot "hogy van vele de hiába költöztünk be már tele a mindenem az egésszel. És, hogy megint csak akkor van valami ha az ember asztalra csap. Az egyetlen bevált dolog a gondnok ő legalább tényleg elvégzi a munkáját és minden nap itt van. Lehet hogy bennünk van a hiba??. |
|