APT Creative Commons License 2009.03.11 0 0 3034
Glas, most tényleg: nem kellene már ezt csinálnod. Olyan engesztelhetetlenül kíméletlen vagy ismeretlenül is mindenkivel, amire nincs okod.
Először is: az a DOXA nekem - nincs használható leírás róla - a nagy méretű "vasutas" kivitelnek tűnik, a 65-70mm-es nagy "lavórnak". Nomármost ezeknek azért van áruk egész normális. Látom rajta, hogy a másodpercmutató ugyan leesett, egy általános rendbehozatal is ráfér, de tudod azért ezeket szép állapotban, jól kisubickolva simán megveszik 40-70 ezer között. Van, hogy még többért is.
Szép állapotban pedig a sima, FHF1-es szerkezetre épülő "tucatDOXA" is ér azért 15-20 ezret, ennek pedig ép a számlapja, működik a szerkezete. Az a 10 ezer tehát lehet érte reális.

Másrészt, ha énnekem fogalmam nem lenne az órákról, kezembe kerülne egy ilyen darab, nem ismernék senkit, akiben meg is bízom és meg tudom tőle kérdezni, mennyit is ér, akkor valószínűleg én is valami ilyesmivel próbálkoznék, feltenném egy 1Ft-ról elindított árverésre, egy valószínűleg irreálisan magas minimálárral, és figyelném, a piac mire árazza be.
Nem látok én ebben semmi olyan felháborítót, ami ezt a megvető-lenéző minősítést megérdemelné.
Előzmény: glashuette (3032)