Törölt nick Creative Commons License 2009.03.09 0 0 3195
De kérdezni csak mást kérdeztél :-p)))))

A bunkóságokat meg ugye nem gondolod, h le fogom itt ismételni?! Épp elég, h ott vannak, itt hálistennek csak egy nikk művelt itt ilyet régebben, egyébként sokkal normálisabb.
Mellesleg elég rinocéroszbőröd lehet, ha nem érted, mire gondolok az ottani bunkóskodás alatt, mert ha nem is pontosan uott van a határ, de a különbség nem ekkora :-))))

On1/2: szted a kezdők pl mennyire tudnak róla egyáltalán? Mert mi öregek ezt már sztem több helyen is kitárgyaltuk, de a kezdőknek -sokszor úgy veszem észre- erről az egészről lövése sincsen. És ez nem is az ő hibájuk feltétlen, mert miért várnám el, h azonnal olvasson el mindent a neten, és bukkanjon rá ilyen apróságokra, mint h a salsa nem csak kubai tánc. DE h a tanárok a bevezető órán meg sem említik, h salsa nemcsak iylen van... na, ezt már csak módszertanilag is rosszank tartom.
Nem gondolom, h rögtön az elején, hű de veszett nagy elméleti ismertetést kellene tartani, mikor a salsa ritmusát néha még képzett zenészek se értik rendesen, de h az a szerencsétlen tanítvány ne 3/4-et számoljon ütemnek a 4/4 helyett az zenei képzettség nélkül is megtanítható lenne.
A tanítványairól elég jól be lehet lőni, h ki miylen tanár, mégha nem is láttam volna.
V ilyen a vezetés: a magyaroknak nincs a vérükben, tanulniuk kell, stb, stb...
Előzmény: papito (3193)