korgcsa Creative Commons License 2009.03.09 0 0 5277
Üdvözlök mindenkit! Most jutottam el odáig, hogy végigolvassam a Linedance és Country Találkozóról alkotott véleményeket. Pár gondolattal szeretnék én is hozzászólni.

Linedance és Country... biztosan több zenére is lehet linedancet táncolni, de esetünkben country zenekarok kerültek meghívásra, nem kevesebb, mint öt. Így azt hiszem sokkal kevésbé lett volna helyén való a Linedance és Techno, vagy Linedance és Mulatós Találkozó elnevezés, mert mindkét esetben nagyot csalódtak volna a techno-bulira érkező népek a sok kalapos és csizmás egyén láttán. Ezzel szemben a linedance iránt érdeklődők linedancelhettek, a country zene iránt érdeklődők pedig country zenét hallhattak és nem csak a koncertek alatt, hanem a fellépők programjában is.
E tekintetben csak gratulálni tudok a szervezőknek. Magyar viszonylatban szép számú rendezvényt sikerült összehozni és azt sem bánom, hogy a linedance és a country zene valamelyest összefonódik, hiszen kis hazánkban egyik sem egy népszerű dolog, így azt hiszem egyaránt, egyformán és örömmel profitálhatunk abból, hogy a két műfaj erősíti egymást.

Ami a kritikákat illeti szerintem a Kedves Szervezők sokmindenből már a helyszínen levonhatták a tanulságot és okultak belőle, amit a visszajezések alapján tovább konkretizálhattak és biztosak lehetünk benne, hogy legközelebb sokkal jobb lesz és minden téren ügyesebbek lesznek.
Azért gondoljunk bele: csak azért, hogy összehozzák kedvenc táncuk országos rajongóit, ahhoz mennyi olyan dolognak a megszervezésébe kellett belefogniuk, megoldaniuk és körültekintőnek lenniük, amiben alapvetően nem profik, nem evidens a tudásuk. Azt hiszem egyet nem tehetünk meg velük, hogy szapuljuk őket érte. Az én tiszteletemet elnyerték és én jelen voltam a nézőtéren, a táncparketten és a színpadon egyaránt, sőt kimondottan finom hot-dogot ettem éjjel 11 után. :-)

Szerintem köszönjük meg a pozitív és negatív észrevételeket egyarán mindenkinek, aki JELEN volt. Aki meg nem volt ott, saját lelke rá, hogy mi a túróért ragad billentyűzetet, de tiszteljük az Ő véleményét is!

Konklúzióként még annyit említenék, hogy az este legnagyobb lúúúzerei valójában a Zámbó Árpiék voltak, akikről mikor elkezdtek arról mesélni, hogy - már gyerek korukban is szerették a western filmeket - azzonal kiderült, hogy foggalmuk sincsen, milyen rendezvényre rángatták el őket! :-)