windom earle-ke Creative Commons License 2009.03.07 0 0 8442

Bloki !

Jelen voltál az elejétől-végéig a sajtótájékoztatón ?

Milyen ujságírói kérdések hangzottak el ?

Ha voltál már ilyen sajtótájékoztatón, vagy ismered az előzményeket akkor tudnod kellene, hogy az ujságírással foglalkozó személyek, vagy riporterek többsége már a tájékoztató előtt ki ilyen, ki olyan formában, de  megkeresi a rendőri szerveket a kérdéseivel, illetve a várt válaszokkal és tájékoztatással kapcsolatban.... 

Valaki má korábban jelezte, írta a rendőrség tényeket közölt....(ne érts félre, nem azokat a tényeket amelyek megtörténtek akkor az nap, abban az órában és oercben Ophelie-vel, ami megtrtént) azokat a tényeket, amelyeket az eljárás során a tudomásukra jutott, tanúk vallomása....adatgyűjtések addigi eredményei, kamerahelyzet stb...

38: úgy gondolom, hogy ha erre válaszolnék...akkor elég messze vissza kellene nyúlnom az időben és egy olyan eszmefuttatást kellene a billentyűzetre verni, amely lehet több ponton téves, vagy- de lehet alapjaiban jó....de lehet senkit nem érdekelne, vagy kevésbé. Egy közhely de hallottam és valahol egyetértek vele....egy ország társadalmi és gazdasági állapotára jelemző a mentősei, tűzoltói és rendőrsége állapota. ..és ebbe bele lehet érteni a társadalmi elfogadottságot, megbecsülést stb....

A szakmaiatlanságról meg le írtam a véleményemet....lehet Vidocq-tól elfogadnám a szakmai kritikát - meg ne sértődj - tőled nem.. Viszont a véleménynyilvánításhoz jogod, ahogy mindenkinek...

39.: Az etikai szabályokat légyszi nekem ne írd elő....átéltem már hasonlót régebben

40. Nem tudod, mi és hogy történt....

Szóval efféle számonkérést és fejemre olvasását átéltem régebben, csak akkor a szakszervezeti bizalmi és az a bizonyos függetlenített .párttitkár fogta egymás kezét, vagy inkább az egyik a másikét szorította ? mindegy....

Előzmény: bloki (8391)