Ez esetben bocsánat! Bár nyílván erről nem tudhattam!
Értem én, hogy mindenki bizalmatlan az Europeával szemben, de szerintem nem kéne. (tudom, ezzel nem leszek népszerű)
Én/mi eddig mindent korrekten elszámolva megkaptunk, nem volt semmi gond. Tudom, hogy a melegvíz és fűtés díja nincs jól kikalkulálva, de megbeszéltuk, hogy miután az egész lakópark „üzemel” újra fogjuk számolni, akár visszamenőleg is. Tudom, hogy nincs megfelelően takarítva és vannak egyértelmű hibái a szolgáltatásoknak, de én ezeket akkor is a pénzhiányra vezetem vissza.
Annyi bizalmat, vagy gesztus én illendőségből megadnék nekik, hogy nézzünk meg egy olyan időszakot, amikor szépen befolyik minden pénz, hogy akkor hogy működik a társasház, és ha akkor sem leszünk megelégedve, akkor keressünk újat.
Azért gondolom ezt, mert tudom (tapasztalatból), hogy egy közös képviselő váltás baromi nagy macera, és pénz.
Én újra felvetném azt, amit már előttem valaki megfogalmazott itt a fórumon, hogy picit neuralgikus a hangulat. Lehet, hogy sokan nincsenek ezzel így, de pár lakóval beszélgetve én még mindig a Liliomdomb KFT hibás teljesítéseire vezetem vissza.
Van egy olyan lakóparkos oldal, ami azzal hirdeti magát, miután majdnem minden lakást eladtak, hogy a tervekhez képest mennyivel több mindent csináltak. Padok, szökőkút, nagyobb játszótér stb.
Ehhez képest nálunk mik vannak? Nem készült el a tervben szereplő közösségi épület, nincs játszótér, az utak minősége szörnyű, a park, köszönő viszonyban sincs a tervezettől, ráadásul a gondozás így sokkal drágább. A parknak csak azt a részét használom, amin kijutok a parkból, mert ilyen lett, nincs közös használható rész, nincs egy pad és sorolhatnám
Arra sem kaptunk még választ, hogy a közös területből utólag eladott (egyébként nagyon szép) kertrészből befolyt összeget meg kapta-e már a társasház, és miért nem (mert tudtommal nem) és még sorolhatnám…
Arra akarok csak kilyukadni, hogy ha szépen rendben megkaptuk volna a parkot, legalább úgy, ahogy a terveken, maketten szerepel, kevésbé ugranánk, vagy kevésbé feszülten kezelnénk ezeket a helyzeteket. (a lakások garanciális dolgairól nem beszélek)
Remélem ezeket még be tudjuk hajtani a Liliomdombon.
Miután én akkor írtam alá a szerződést, amikor az alapokat ásták, nekem a makett volt a mérvadó. Nem úgy készült el a lakópark, és miután gyermekes család vagyunk, nekem sokat számított volna, ha a parkba ki tudtam volna egyedül engedni a gyerekeket, de játszótér hiányába, illetve az életveszélyes szakadékok miatt ezt nem fogom tudni megtenni.