zsuzsana Creative Commons License 2009.03.05 0 0 23

Az elöttem szólóval maximálisan egyetértek!Korom 65 év, agytornának kiváló ez a játék, de sajnos kizártak. Nem vagyok annyira szomorú, kezdett már az ismétlődő kérdések miatt egyhangú lenni, a gyorsaságom elérte a fiatalokét, volt hogy bepirosítottam szép hazánkat . Kaptam is érte egy vulgáris jelzős szerkezetet. X, ennyi!
Kizárásom története:
Ernestuto topikja címe Isteni kinyilatkozások bármiről, bárkinek. Na mondom jó kis eszmecsere lehetőségek, hozzászóltam egy a játékostársak inteligenciáját megkérdőjelező megjegyzéshez.
Miszerint,anno a Műegyetemisták meghívták a Bölcsészeket műveltségi versenyre, mit ad Isten a műegyetemisták győztek. A topik tulaj törölte. Ki tudja mért. Megnézem a bemutatkozását, nevét Che Geavara és Hemingway példaképeitől vette. Pimaszkodtam, töredelmesen bevallom, nekem ez a véleményem, Che Geavara gyilkos, Hemingway fantasztikus, de meghasonlott kommunista ( vadászfegyverével végzett magával).
Ez már akkora bűn volt, moderátor törölt.
OK! Akkor Isteni kinyilatkozások a bibliából ahol éppen felütöttem. Moderátor játékostárs cukkolásáért egy hónapra törölt a játékból.
A lánykori nevem Orbán, nosza bejelentkeztem orbángyőz néven, vígan újra kezdve a játékot. De közbeszólt egy térképzsugorodás, a betűkkel együtt ( nem láttam már őket ), amit jeleztem az üzemeltetőnek. Na tessék! Most meg politikai színezetű lett a nevem!
Töröltek.
Következtetés: a moderátorok és egyes játékosok közt összefonódás van (Ernestuto)
illetve nem igen figyelnek azok semmire, csak ha szemhöz jön nekik az info.
Különben az az érzésem a térkép és a betük nem az én PC-m hibája, mert a probajáték térkép megmaradt képernyő nagyságunak. zsuzsana2